Handbal

CSM București și-a ales antrenorul pentru noul sezon: „Aștept cu nerăbdare să mă întorc în România!”

Campioana României a anunțat astăzi că daneza Helle Thompsen (53 de ani) o va pregăti pe CSM București în următoarele două sezoane.

Articol de Costi Prună, Alexandru Tomuțiu  —  luni, 15 iulie 2024

Campioana României a anunțat astăzi că daneza Helle Thomsen (53 de ani) o va pregăti pe CSM București în următoarele două sezoane.

În vârstă de 53 de ani, Thomsen a mai antrenat-o pe CSM București în sezonul 2017-2018. În ultimele două stagiuni, a fost antrenoarea echipei Nantes, cu care a terminat pe locul 3 în Franța, după Metz și Brest.

Helle a fost și selecționer al Olandei, națională cu care a câștigat o medalie de bronz la CM 2017, o medalie de argint la CE 2016 și una de bronz la CE 2018. În 2014 la Campionatul European, a fost selecționera Suediei. A câștigat medalia de bronz. Le-a mai antrenat la nivel de club pe Mitdjylland, Molde și Kastamonu.

CSM București a numit-o pe Helle Thomsen în funcția de antrenor

Thomsen a fost prezentată pe pagina oficială a clubului în această dimineață. Aceasta a semnat cu bucureștencele un contract valabil pe următoarele două sezoane.

„Vreau să vă spun că am semnat un contract cu CSM București și aștept cu nerăbdare să mă întorc în România, înapoi la club. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu oamenii din club, cu sponsorii, cu fanii, cu staff-ul și, bineînțeles, cu jucătoarele. Sper că ne veți sprijini cu toții în sezonul viitor, și când vom juca bine, dar și când o vom face mai puțin bine. Și atunci sper că ne veți sprijini!

Vă doresc o vară cât se poate de bună și sper să ne revedem în curând, cu ocazia primei partide”, a declarat Helle Thomsen într-un video publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

CSM debutează în Liga Campionilor la Bistrița!

CSM București se va reuni pentru noul sezon în 24 iulie. Primele meciuri oficiale se vor desfășura în 22-23 august cu ocazia F4 Supercupei României.   

CSM București va juca din luna septembrie în Liga Campionilor într-o grupă cu: Metz, FTC, Krim, Storhamar, Nykoping, Podravka și Gloria Bistrița. În prima etapă, pe 7 sau 8 septembrie, CSM va juca în deplasare cu Gloria Bistrița.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.