Liga 1

Spectacol TOTAL în Botoșani - Oțelul Galați! Cinci goluri și două răsturnări de scor în derby-ul Moldvei

+19 Foto
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Facebook SC Oțelul Galați

Articol de Ionuț Tăbultoc (foto), Romeo Ene  —  luni, 15 iulie 2024

Oțelul Galați a învins-o în deplasare pe FC Botoșani, scor 3-2, în prima etapă din Superliga. A fost un meci spectaculos, cu două răsturnări de scor. Gălățenii au deschis scorul, s-au văzut conduși, dar au obținut victoria prin două goluri identice din corner semnate de Zivulic.

Partida a început slab pentru gazde. Oțelul a deschis scorul în minutul 6, prin Alexandru Pop (24 de ani), după ce a primit o pasă din interiorul careului de la Frederic.

Friday a restabilit egalitatea în minutul 33, într-o repriză în care s-au înregistrat 37 de grade. Actul secund a început excelent pentru trupa lui Bogdan Andone, care a întors rezultatul.

Sebastian Mailat a marcat și el în premieră în acest sezon în minutul 56, după un șut care nu i-a dat speranțe lui Popescu. Gazdele nu s-au bucurat prea mult de acest rezultat pentru că au fost „electrocutate” de Zivulic, care a înscris cu capul într-un interval de 2 minute, din corner, în minutele 65 și 67.

La final, antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, a fost eliminat după ce a făcut o criză de nervi pe banca de rezerve. Nu s-a mai putut controla și a avut o reacție asemănătoare precum cea din meciul cu Dinamo, din play-out-ul sezonului trecut, atunci când a fost eliminat.

S-a terminat 3-2 pentru Oțelul Galați, care a început cu dreptul în acest sezon. Pentru trupa lui Dorinel Munteanu urmează duelul cu Farul Constanța, în timp ce Botoșani merge pe terenul celor de la Poli Iași.

FINAL » FC Botoșani - Oțelul 2-3

  • Au marcat Friday '33, Mailat 56' / Pop 6', Zivulic 65', 67'
  • 37 de grade sunt la ora meciului dintre Botoșani și Oțelul Galați
  • 2830 de spectatori asistă la meci (cifră oficială)
  • Click aici pentru statistici

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - Oțelul Galați

+19 Foto
FC Botoșani - Oțelul Galați, foto: Ionuț Tabultoc

FC Botoșani - Oțelul, echipe de start

FC Botoșani (4-2-3-1): Pap - Țigănașu, Celea, Miron, Petro - David Gabriel, Aldair - Friday, Mouaddib, Mailat - Chică Roșă
Rezerve: Kukic, A. Ciobanu, Sadiku, Pavlovic, G. Romano, E. Florescu, D. Șerban, Z. Mitrov, Enzo Lopez, Bodișteanu, L. Fulop
Antrenor: Bogdan Andone

Oțelul Galați (4-3-3): I. Popescu - Adăscăliței, Cisse, Stefanovic, S. Rus - Cisotti, Zivulic, J. Pedro - Frederic, A. Pop, Duric
Rezerve: Kovalov, Yabre, Farcaș, Zhelev, Tănasă, Samuel Teles, I. Neagu, C. Chira, Gallo, Hofman, N. Roșu, D. Maftei
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), A1: Radu Ghinguleac (București), A2: Laszlo-Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe), VAR: Sorin Costreie (Voluntari), AVAR: Vlad Baban
Stadion: Municipal (Botoșani)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.