Campionate

Atenție, imagini horror! » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă

+19 Foto
Lionel Messi, în lacrimi pe bancă în finala Copa America

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 15 iulie 2024

Lionel Messi (37 de ani), căpitanul Argentinei, a suferit o accidentare horror în finala Copa America împotriva Columbiei, scor 1-0, după prelungiri.

În repriza a doua a finalei, Messi a fost călcat de un adversar pe gleznă și nu a mai putut continua meciul. Leo a fost înlocuit în minutul 66 și a început să plângă pe teren. A continuat pe bancă, iar imaginile cu el în lacrimi au făcut înconjurul planetei.

Iar glezna lui Messi arăta horror după ce fotbalistul argentinian a ieșit din teren. Era extrem de umflată, inclusiv după ce lui Leo i-a fost aplicată gheață, iar căpitanul „pumelor” va sta o bună perioadă departe de gazon.

Messi a marcat un singur gol la Copa America, în semifinala cu Canada, scor 2-0. A reușit un assist tot împotriva canadienilor, dar în grupe, când echipa lui s-a impus tot cu 2-0.

Argentina a câștigat din nou Copa America

Argentina a câștigat a doua Copa America la rând, după o finală dramatică împotriva Columbiei. Startul meciului a fost întârziat cu 80 de minute, din cauza incidentelor din stadion.

Fanii columbieni au încercat să intre la finală fără bilet, unii dintre ei au fost surprinși cum săreau gardurile care împrejmuiau stadionul din Miami. Columbienii s-au bătut cu forțele de ordine, iar mulți au fost arestați.

În teren, partida a fost echilibrată și s-a terminat 0-0, fiind nevoie de prelungiri. Lautaro Martinez a marcat golul victoriei în minutul 112, din pasa lui Lo Celso, iar Argentina a câștigat a 16-a Copa America din istorie. E cea mai titrată națională în această competiție, a depășit-o pe Uruguay, care deține 15 trofee.

VIDEO. Rezumatul finalei Copa America, Argentina - Columbia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.