Stiri extrasport

Gigi Becali a povestit ce a făcut la nunta lui Ianis Hagi: „M-a luat trenul!”

+16 Foto
Gigi Becali, la cununia lui Ianis și Elena Hagi, eveniment din decembrie 2023

Articol de David Marinescu  —  luni, 15 iulie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, și a povestit ce a făcut la petrecerea care a urmat cununiei religioase.

Printre sutele de invitați de la nunta lui Ianis Hagi s-a numărat și Gigi Becali, însoțit de soția lui. Patronul de la FCSB a dansat toată noaptea și a declarat că „m-a luat trenul”.

Gigi Becali a povestit ce a făcut la nunta lui Ianis Hagi: „M-a luat trenul!”

„Am făcut ce am putut să fac, ce mi-a plăcut să fac. I-am spus nevestei că o să mă abțin și nu o să mai dansez, iar ea mi-a zis: «Gigi, tu zici că nu, dar pe tine te ia trenul». M-a luat trenul. Au trecut anii, ce să facem.

Am dansat atât de mult, acum parcă sunt obosit”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Adrian Mutu: „Cel mai tare a fost Gigi Becali”

Adrian Mutu a fost și el ivitat și a oferit detalii despre nunta lui Iani Hagi și a Elenei.

„A fost foarte frumos. Lume multă, lume frumoasă, atmosferă plăcută. I-am văzut pe Ianis şi pe Elena şi, mai ales, pe părinţii lor foarte fericiţi, ceea ce a fost frumos. Lumea a fost relaxată.  S-a dansat, s-a cântat

N-a văzut Hagi meciul (n.r. - finala EURO 2024). Erau foarte multe telefoane cu meciul pe masă. Lumea s-a mai uitat, dar Gică n-a avut timp. A trebuit să întreţină invitaţii. Erau şi foarte mulţi. Hagi le are cu dansul pe machedoneşte. Cel mai tare a fost Gigi Becali

A dansat, s-a simţit bine. Eu am venit la ora 02:00 acasă. Mai era încă lume acolo. Ianis şi Elena au fost foarte fericiţi, probabil şi copleşiţi de toată lumea şi de toată atenţia pe care au trebuit să o distribuie”, a declarat Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

+16 Foto
Imagini de la nunta anului. Iani Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit / Foto: Raed Krishan
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.