Stranieri

„Tricolorul” de la EURO 2024 a ratat mutarea carierei » Clubul a cerut și mai mulți bani

Bogdan Racovițan (24 de ani), fundașul lui Rakow, a fost dorit de Panathinaikos, locul 4 în Grecia în sezonul trecut. Mutarea a căzut, polonezii au cerut prea mulți bani pentru cât ar fi fost grecii dispuși să ofere/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 15 iulie 2024

Bogdan Racovițan (24 de ani), fundașul lui Rakow, a fost dorit de Panathinaikos, locul 4 în Grecia în sezonul trecut. Mutarea a căzut, polonezii au cerut prea mulți bani pentru cât ar fi fost grecii dispuși să ofere.

Potrivit surselor GSP din Grecia, Panathinaikos s-a reorientat și l-a transferat pe Ingi Ingason (30 de ani), fundaș central de la FC Midtjylland. Grecii nu au vrut să mai aștepte răspunsul lui Rakow, iar Racovițan a ratat transferul.

Racovițan a fost dorit de Panathinaikos. Transferul a picat

Racovițan nu a jucat la EURO 2024 decât 55 de minute, 52 dintre ele cu Olanda, când a intrat în locul accidentatului Vasile Mogoș. Bogdan a fost însă titular incontestabil la Rakow și a impresionat, fiind pe lista lui Panathinaikos, locul 4 în Grecia în sezonul trecut.

Grecii au vrut să cumpere un fundaș central în această vară, au negociat pentru Racovițan cu cei de la Rakow, care au targiversat discuțiile. Panathinaikos nu a mai avut răbdare și l-a luat pe Ingi Ingason. Mutarea internaționalului român la echipa greacă a căzut definitiv.

Ingasson, fundaș central islandez, cu 51 de selecții la națională, a ajuns la un acord cu grecii și va semna. El juca la FC Midtjylland din iulie 2023. Nu e străin de fotbalul elen, în Danemarca ajunsese de la PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu.

Stoperul de 30 de ani e cotat la 4 milioane de euro pe Transfermarkt, e campion cu PAOK și cu Midtjylland.

Bogdan Racovițan, la EURO 2024/ FOTO Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.