Euro 2024

Pronosticul lui Istvan Kovacs a devenit realitate: „S-a întâmplat acest lucru”

Istvan Kovacs, foto: captură de ecran FRF TV

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 16 iulie 2024

Istvan Kovacs (39 de ani), unul dintre cei mai importanți arbitri români ai momentului, a oferit primul interviu după Campionatul European din Germania. A fost singurul „central” din România care a oficiat la Euro 2024. În urmă cu un an, acesta a oferit un pronostic curajos. A anticipat faptul că România va ieși din grupe la Euro 2024.

A condus la centru două partide din faza grupelor, Slovenia - Serbia 1-1 și Cehia - Turcia 1-2. La ultimul meci arbitrat a fost implicat într-o mare controversă. A acordat 20 de cartonașe și nu a mai arbitrat niciun meci la turneul final din Germania.

VIDEO. Istvan Kovacs, despre parcursul României la Euro 2024: „Naționala asta o să aducă fericire românilor în următorii ani”

În interviul acordat pentru FRF TV, Istvan Kovacs a explicat faptul că a fost la meciul României cu Belgia din grupe.

„A fost o mare bucurie. Îmi aduc aminte de faptul că am participat ca spectator la meciul României de la Koln, în fața Belgiei. Deși a fost o înfrângere, meciul, toată atmosfera, dar și spectatorii ne-au făcut să ne simțim mândri că suntem români.

La Euro 2024 a fost cea mai frumoasă experiență de până acum. Au fost meciuri foarte intense la care au participat foarte mulți spectatori. Au fost stadioanele pline. Organizarea a fost și ea excepțională. Am reprezentat România cu brio și cu mare mândrie și ne-am întors cu o experiență plăcută.

În 2023 am dat un interviu în care am precizat că naționala României va ieși din grupe. Iată că s-a întâmplat acest lucru. Ne-am bucurat enorm pentru reușitele lor. Naționala asta va aduce foarte multe reușite și foarte multe momente de bucurie pentru mulți ani de acum încolo”, a declarat Istvan Kovacs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.