Liga 1

Basarab Panduru a numit cel mai corect antrenor din Superliga: „Este prietenul meu”

Basarab Panduru, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 16 iulie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional, a vorbit la superlativ despre Constantin Gâlcă (52 de ani), antrenorul Universității Craiova. În prezent analist TV, Panduru a explicat faptul că tehnicianul este unul dintre cei mai corecți oameni din fotbalul românesc.

Cu Gâlcă pe bancă, Universitatea Craiova a remizat în prima etapă din Superliga, 0-0 pe terenul celor de la Hermannstadt. Gâlcă a luat o decizie radicală pentru acest duel. L-a lăsat pe banca de rezerve pe Alexandru Mitriță (29 de ani). De vină a fost comportamentului fotbalistului. Panduru a remarcat decizia luată de Gâlcă și l-a lăudat pentru caracterul de care a dat dovadă.

Basarab Panduru, despre Constantin Gâlcă: „Unul dintre cei mai corecți oameni”

„Gâlcă este unul dintre cei mai corecţi oameni. Niciodată să nu pui la îndoială corectitudinea lui. Este unul dintre cei mai corecţi oameni. Este prietenul meu şi vă pot spune că este unul dintre cei mai corecţi oameni”, a comentat Panduru, la Prima Sport.

Prezent în studio, Constantin Zotta l-a aprobat pe Panduru. Gâlcă a fost lăudat și de fostul arbitru: „În piaţă se ştie cine este Gâlcă şi se ştie care este comportamentul lui Gâlcă.”

Gâlcă l-a titularizat pe Marian Danciu (22 de ani) în contextul în care Universitatea Craiova se află într-un conflict deschis cu FRF din cauza regulii U21. Juveții au încercat să convingă Federația să nu joace cu jucător U21 la Sibiu, dar nu avut succes în demersul lor.

V-am mai spus la începutul meciului, sunt jucători care trebuia să fie titulari, dar nu au făcut toate antrenamentele în pregătire și nu sunt 100% fizic

- Constantin Gâlcă, despre situația lui Alexandru Mitriță

Mitriță a fost trimis pe teren în minutul 60 al partidei de la Sibiu. L-a înlocuit pe Luis Paradela (27 de ani). Tot atunci, Gâlcă l-a trimis pe teren pe Ștefan Bana (19 ani) în locul lui Danciu pentru a îndeplini regula U21.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.