Liga Campionilor

Ce s-a întâmplat la finalul partidei dintre FCSB și Virtus » Moment rar surprins de reporterii GSP pe Stadionul Steaua

+12 Foto
Imediat după ultimul fluier al partidei dintre FCSB și Virtus de pe „Stadionul Steaua”, tranșată de campioana en-titre cu 4-0, a avut loc un moment special: componenții celor două echipe s-au fotografiat în fața Peluzei Nord FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto), Adrian Duţă, Cezar Titor  —  marţi, 16 iulie 2024

Imediat după ultimul fluier al partidei dintre FCSB și Virtus de pe Stadionul „Steaua”, tranșată de campioana en-titre cu 4-0, a avut loc un moment special: componenții celor două echipe s-au fotografiat în fața Peluzei Nord FCSB.

În același timp, a fost scandat la unison numele lui Federico Piovaccari, fostul atacant al bucureștenilor din perioada 2013-2014, dar și ultimul marcator al unei echipe din România în cea mai tare competiție intercluburi din lume, Champions League.

GALERIE FOTO. Moment special la finalul partidei dintre FCSB și Virtus

Imediat după ultimul fluier al „cavalerului în negru”, Federico Piovaccari, ajuns la 39 ani, a fost chemat de suporterii prezenți la Peluza Nord, numele fiindu-i scandat vreme de zeci de secunde. Italianul s-a pozat alături de fanii roș-albaștri și a scandat alături de aceștia.

Italianul a evoluat la FCSB vreme de un sezon, 2013-2014, fiind împrumutat de la Sampdoria. A punctat de 10 ori în 25 partide, intrând definitiv în inimile suporterilor clubului roș-albastru. În acel sezon, Federico a marcat ultimul gol al FCSB-ului, precum și ultimul al unei echipe din România în grupele Champions League.

Pe 6 noiembrie 2013, bucureștenii se deplasau la Basel pentru partida din Grupa E a acelui sezon, iar Piovaccari deschidea scorul în minutul 17. Sio a egalat pentru elvețieni în prelungiri.

După reverența suporterilor roș-albaștri la adresa lui Piovaccari, componenții celor două formații au făcut o poză de grup, moment rar întâlnit la acest nivel. FCSB s-a impus cu 11-1 la general. După victoria de necontestat din tur, scor 7-1, campioana en-titre nu a jucat la turație maximă pe „bijuteria” din Ghencea, însă a reușit să se impună cu 4-0, grație „doppiettei” lui Malcom Edjouma și golurilor lui Alex Băluță și David Miculescu.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Partida va avea loc marțea viitoare, pe 23 iulie, de la ora 20:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.