Liga Campionilor

Gigi Becali, intervenție la TV imediat după FCSB - Virtus: „Am tras concluzii, da!” + Avertisment pentru Pintilii și Charalambous: „Își caută alibi!”

+20 Foto
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 16 iulie 2024

Gigi Becali (66 de ani) a comentat victoria cu Virtus din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, 4-0, și a prefațat „dubla” din următoarea rundă, cu Maccabi Tel Aviv, o echipă pe care latifundiarul consideră că FCSB trebuie să o învingă, având în vedere cotele de piață.

FCSB a trecut de Virtus, campioana din San Marino, în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, 7-1 în tur, 4-0 la retur.

În a doua rundă a calificărilor, campioana României va avea un test mult mai dificil. În față îi va ieși Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului.

Gigi Becali: „Am tras concluzii după meciul de astăzi: Musi și David Popa sunt valoroși!”

Referitor la meciul de astăzi, Gigi Becali a spus:

„Cum să nu mă uit la meci? Dacă nici la ăsta, când mă distrez? Am tras concluzii: Musi, David Popa sunt jucători valoroși. Posibil ca Musi să fie un jucător care în acest sezon să-i ia locul lui Coman. O să fie luptă între ei. Are mare lejeritate în a controla balonul. E talentat.

La Băluță, concluzia e una singură: e jucător de bază! Sau Ștefănescu. Pot să-l critic, dar e jucător de bază. Vă spuneam că Băluță e cel mai important. O spun și acum. Nu înseamnă că dacă e jucător de bază, stă pe teren. Trebuie să te demarci! De asta îmi place și Popa!”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali: „De unde e atât de bună Maccabi? 33 e peste 23!”

Ulterior, latifundiarul și-a mutat atenția către următoarea „dublă” din Europa, contra celor de la Maccabi. Becali le-a transmis un mesaj indirect antrenorilor Charalambous și Pintilii, comparându-le pe FCSB și Maccabi în funcție de cotele de piață estimate de Transfermarkt: 33 de milioane de euro în cazul campioanei României, 23 pentru adversară.

„Nu e rea Maccabi, dar dacă tot lotul valorează 23 de milioane, de unde e atât de bună? Peste noi nu e! Care număr e mai mare, 23 sau 33? Nu știu dacă aproximări sau nu, dar văd acolo că cel mai valoros jucător e 4 milioane.

Eu îl dau pe Olaru cu 4 milioane? Nu! Așa că să nu-mi mai spună mie că ce valoare are Maccabi. Că am vorbit și cu Pintilii, mi-a spus că ce joacă ei...

Își caută alibi, în caz că se întâmplă ceva... ca Dan Petrescu, nu?

Dacă avem pretenții de Liga Campionilor, trebuie să-i eliminăm! N-am spus că va fi simplu, dar la ce văd acolo, normal e să o scoatem. 33 este mai mare decât 23. Vorbim despre valoarea lotului. Dacă cădeam cu PAOK, era 100. Să zicem mersi că am căzut cu ăștia, de 23”, a comentat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.