Liga Campionilor

„Nu aruncăm cu milioanele pentru Louis Munteanu, pe vremuri eram nebun” » Ce așteaptă patronul FCSB ca să-l ia pe atacant: „Atunci plusăm”

Louis Munteanu, foto: Imago

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 17 iulie 2024

Gigi Becali (66 de ani) crede că Louis Munteanu (22 de ani), cel mai curtat atacant al verii din Superliga, nu va ajunge nici la CFR Cluj. Patronul FCSB vrea să pluseze pentru jucător, dacă echipa roș-albastră trece de Maccabi.

Marți, Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunțat marți pentru GSP.ro faptul că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru transferul fostului atacant de la Farul Constanța. FCSB și Rapid au fost interesate de serviciile sale, însă suma de transfer solicitată de clubul italian a fost considerată exagerată.

CFR Cluj a încercat să se miște repede și să-l transfere, însă mutarea nu are nicio șansă de reușită în viziunea patronului de la FCSB.

Gigi Becali, despre Louis Munteanu: „Nici eu nu pot să-l iau la FCSB”

Becali a menționat faptul că atacantul nu va ajunge la o echipă din România. Nu va merge la CFR Cluj, însă nici la FCSB din cauza sumei de transfer.

A vorbit și despre situația lui Garita, cel care semnase cu FCSB fără acordul lui Mihai Stoica, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă din cauza faptului că atacantul nu s-a mai prezentat la vizita medicală.

„Eu știu că nu va merge la CFR, nu va semna cu ei. Dacă va semna în altă parte, nu știu. Nu știu unde merge! Bine, asta nu înseamnă că aruncăm cu milioanele acum. Nu facem concurență. Făceam pe vremuri, când eram nebun. Acum mi-a venit mintea la cap. Nu va fi la CFR! Dar nici eu nu pot să-l iau la FCSB.

Deocamdată orice jucător transferat nu are cum să joace cu Maccabi. Hai să așteptăm să vedem ce facem cu ei și după vedem, putem să mai plusăm.

Lui MM nu-i mai spun de vreun jucător dacă știu că nu-l vrea, cum a fost cazul cu Garita, de ce să mă cert cu el? Semnez mai întâi cu jucătorul”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.