Stiri extrasport

Iubita lui Iker Casillas a făcut furori în tribune: „Mă bucur că am trăit asta din nou”

+42 Foto
foto: Instagram @Ana Quiles

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 17 iulie 2024

Iubita lui Iker Casillas (43 de ani), Ana Quiles (32 de ani), a fost talismanul norocos al Spaniei la EURO 2024. Celebra jurnalistă a urmărit toate meciurile Spaniei de la turneul disputat în Germania.

Spania a reușit să câștige finala Campionatului European cu scorul de 2-1 în fața Angliei, după golul marcat de Oyarzabal în minutul 86.

+42 Foto
foto: Instagram @Ana Quiles

Iubita lui Iker Casillas, talismanul norocos al Spaniei la EURO 2024

Ana Quiles le-a purtat noroc spaniolilor la triumful de la EURO 2024. Celebra jurnalistă a urmărit toate meciurile Spaniei la turneul final din Germania și a avut un mesaj emoționant după finala câștigată de iberici contra Angliei.

„Ce meci frumos! Spania a cucerit al patrulea Campionat European fiind cea mai bună echipă a acestui turneu de la început până la final. Șapte victorii consecutive, 15 goluri marcate și cel mai tânăr jucător al competiției este ovaționat în întreaga lume. Să nu-l uităm nici pe Dani Olmo.

Treabă fantastică reușită de antrenorul De la Fuente care a reușit să conducă un grup de jucători tineri, cu idei clare și cu dorință arzătoare de a câștiga. Felicitări, Spania!

Mă simt extraordianr de norocoasă pentru ce am experimentat din nou, atât de aproape de teren!”, a fost mesajul postat de Ana Quiles pe profilul ei de Instagram.

+42 Foto
foto: Instagram @Ana Quiles

Ana Quiles lucrează pentru o televiziune italiană

Jurnalista spaniolă Ana Quiles lucrează pentru televiziunea italiană Rai 2 și este corespondent pentru Deportes Cuatro, Telemundo Deportes și America TV.

Ana s-a cunoscut cu Iker Casillas în septembrie 2022 când aceasta i-a luat un interviu fostului căpitan al naționalei Spaniei.

Casillas a divorțat în 2021 de fosta sa soție, Sara Carbonero, care este de asemenea jurnalistă. Cei doi au fost căsătoriți între din anul 2016 până în 2021.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.