Liga 1

Schimbare la 180 de grade » Ce a spus Adrian Mutu despre jucătorul pe care l-a făcut praf acum 3 luni: „Am vorbit cu Dan Petrescu”

Panagiotis Tachtsidis, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 17 iulie 2024

Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor al lui CFR Cluj, a vorbit despre prestația lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) din meciul vicecampioanei cu Dinamo, câștigat într-un mod dramatic, scor 3-2. Mijlocașul grec a fost eroul clujenilor. A înscris golul victoriei în minutul 90+3.

Tachtsidis și Mutu au fost protagoniștii unui conflict în perioada în care acesta era antrenorul CFR-ului. Atunci, Mutu a plecat de la CFR după eșecul cu Corvinul din Cupa României, 0-4.

Grecul a fost eliminat în minutul 10, iar Mutu l-a acuzat de faptul că nu are caracter și a precizat faptul că nu mai vrea să se întâlnească niciodată cu el.

Adrian Mutu s-a răzgândit în privința lui Tachtsidis: „Are calitate și e serios la antrenamente”

La 3 luni distanță de la acel eveniment, Adrian Mutu și-a schimbat discursul față de jucătorul CFR-ului. Fostul internațional a anunțat faptul că a vorbit cu Dan Petrescu despre jucătorul grec.

„Tachtsidis nu a făcut un meci grozav, dar a punctat când a trebuit. Am vorbit cu Dan Petrescu zilele trecute și i-am spus că m-am înțeles bine cu Tachtsidis în mandatul meu. După aceea au fost lucrurile pe care l-a spus.

Atât l-a dus mintea, dar nu mai contează. El ca jucător are calitate și este serios la antrenamente. Dar ce îi trebuie lui este o constanță și o continuitate.

Dacă reușește aceste lucruri în sezonul acesta și să aibă evoluții, probabil și CFR-ul va avea de câștigat. Dacă va fi discontinuu, așa cum a fost el de-a lungul carierei, atunci vor fi probleme.”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Deși a intrat în conflict cu Adrian Mutu, Tachtsidis s-a înțeles mult mai bine cu Dan Petrescu. Grecul și-a prelungit contractul cu vicecampioana României. Dan Petrescu îl place pe mijlocașul grec și a insistat pe lângă patronul Ioan Varga să-i prelungească acordul scadent la 1 iulie. Ceea ce s-a și întâmplat.

750.000 de euroe cota lui Tachtsidis, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.