Campionate

Lovitură pentru Real Madrid: supertalentul a ales-o pe Manchester United!

Leny Yoro, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 17 iulie 2024

Leny Yoro (18 ani), un talentat fundaș central francez disputat de Real Madrid și Manchester United, pare că va ajunge pe „Old Trafford”, Lille acceptând oferta „diavolilor roșii”.

Leny Yoro este unul dintre cei mai promițători fundași din fotbalul european. La numai 18 ani, francezul are deja două sezoane la seniori la activ, fiind promovat la prima echipă a lui Lille încă de la vârsta de 16 ani.

Yoro a impresionat mai ales în stagiunea 2023/2024, în care a adunat 44 de apariții în toate competițiile. Prestațiile lui l-au propulsat pe radarul a 4 mari cluburi europene, Real Madrid, Manchester United, PSG și Liverpool.

Conform ultimelor vești din presa internațională, Yoro este la un pas de a semna cu United.

Leny Yoro / Foto: Imago Images

Lovitură pentru Real Madrid: Leny Yoro a ales-o pe Manchester United!

New York Times scrie că Yoro va ajunge în scurt timp în Anglia pentru a efectua vizita medicală și a pune la punct ultimele detalii privind contractul cu Manchester United. Inițial, Yoro înclina spre Real Madrid, însă campioana Spaniei nu s-a arătat dispusă să achite suma agreată de Lille cu Manchester United, adică 62 de milioane de euro.

Madrilenii nu doresc să achite mai mult de 40 de milioane de euro și i-au cerut fotbalistului ca în cel mai rău caz să rămână încă un sezon la Lille și să vină liber de contract în 2025, dar francezul pare să fi fost convins de insistențele dinspre Manchester.

În acest moment, pare doar o chestiune de timp până ce Yoro va deveni oficial „diavol roșu”. „Dacă totul va decurge conform planului, United își va asigura principala țintă defensivă, un jucător considerat de oamenii de fotbal a fi un talent generațional”, scrie sursa citată.

Evaluat de Transfermarkt la 50 de milioane de euro, Leny Yoro a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Franței, dar nu a apucat încă să debuteze la prima reprezentativă din Hexagon.

Alături de Lille, el a încheiat sezonul 2023/2024 pe locul 4 în Ligue 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.