Liga 1

Gigi Becali, al treilea accident în mai puțin de un an! Evenimentul s-a petrecut la câteva ore după calificarea FCSB-ului în turul doi din Liga Campionilor

Gigi Becali, implicat într-un nou accident rutier

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 17 iulie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a făcut accident de dimineață. Evenimentul s-a petrecut în fața bisericii din Pipera pe care o construiește. Este al treilea accident în care este implicat patronul campioanei României în mai puțin de un an.

În mașina pe care a lovit-o Becali se aflau două femei. A fost vorba despre un accident ușor, potrivit spynews.ro. Nimeni nu a fost rănit. Patronul FCSB-ului a rămas câteva zeci de minute la locul accidentului pentru a nu exista niciun fel de probleme.

Evenimentul a avut loc a doua zi după meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Virtus, scor 4-0, în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Gigi Becali, al treilea accident în mai puțin de un an

Cel mai probabil, între cele două părți s-a întocmit o înțelegere amiabilă, fără ca poliția să intervină la fața locului. Nu este primul eveniment rutier de acest gen pentru Becali. Patronul FCSB-ului nu a oferit o reacție oficială până la ora publicării acestui articol.

În septembrie 2023, patronul FCSB-ului a fost lovit ușor în spate în timp ce se afla la volanul bolidului Rolls-Royce Ghost Black Bagde, care costă aproximativ 500.000 de euro. Accidentul s-a petrecut în zona Gorjului din București. Nici atunci nu a intervenit poliția.

Ulterior, în noiembrie 2023, Gigi Becali a fost lovit din nou de ghinion. Acesta se întorcea de la biserica din Pipera, pe centura Capitalei. A evitat coliziunea cu o altă mașină și a intrat cu Rolls-Royce-ul într-un șanț. Și-a fisurat o coastă în urma acestui accident.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.
Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț

- Gigi Becali, în noiembrie 2023

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.