Liga 1

Mititelu se declară șocat de varianta lui Gigi Becali: „De unde a scos-o?! Nici jucătorul nu a înțeles nimic!”

Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook @ FCU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 17 iulie 2024

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, nu înțelege de unde vin declarațiile lui Gigi Becali cu privire la William Baeten, jucătorul ajuns la FCSB, dar deținut în coproprietate de cele două cluburi.

Weekendul trecut, FCU Craiova și FCSB au bătut palma în privința transferului mijlocașului William Baeten. Astfel, belgianul a ajuns la campioana României, dar oltenii au păstrat 50% dintre drepturile asupra fotbalistului, urmând să primească jumătate din suma de la o eventuală revânzare a acestuia.

Câteva elemente curioase învăluie acest transfer:

  • FCSB a prezentat transferul la DOUĂ ZILE după ce FCU Craiova anunțase oficial mutarea;
  • Marți seara, Gigi Becali a lăsat de înțeles că părțile nu au semnat încă înțelegerea, de teama că Baeten ar avea o problemă la genunchi.

Să vedem la Baeten, să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul miercuri. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul. Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul.

- Gigi Becali

Adrian Mititelu, șocat de afirmațiile lui Gigi Becali: „Nici jucătorul nu a înțeles nimic!”

Afirmațiile lui Becali l-au lăsat mască pe omologul lui de la FCU Craiova, Adrian Mititelu. Acesta susține că a vorbit cu fotbalistul și că Baeten s-a arătat la fel de surprins de imaginea pictată de patronul FCSB.

„Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu știu de unde a scos asta, cine i-a zis așa ceva. Am rămas șocat. Am vorbit și cu Baeten. E adevărat că nici el nu înțelegea nimic. Nu a avut nicio accidentare la genunchi!

La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea la sânge, cum se zice. I-am întrebat și pe doctorii mei din club dacă se pune problema de așa ceva și au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut și vizita medicală la ei acolo. Din ce știu, actele sunt semnate de toată lumea. Și de Becali. Chiar nu înțeleg de unde i-a venit asta. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă”, a reacționat Mititelu, conform Prosport.

William Baeten s-a antrenat deja alături de noii colegi, prima dată luni seara, după ce a efectuat vizita medicală. În comunicatul oficial, FCSB a precizat că belgianul „va putea fi folosit începând cu a doua etapă a Superligii”, adică începând de vineri, cu Unirea Slobozia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.