Liga 2

FRF a lăsat-o pe Steaua în seen » Suporterii cer răspunsuri oficiale

Galeria celor de la CSA Steaua

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 17 iulie 2024

CSA Steaua a solicitat FRF ca denumirea clubului în competițiile oficiale să fie „Steaua București”, nu CSA Steaua, însă oficialii de la Federație pare că nu au ținut cont de doleanța clubului din Liga 2.

La tragerea la sorți a țintarului din Liga 2, clubul din Ghencea a fost denumit tot CSA Steaua, nu „Steaua București”. Inclusiv pe site-ul FRF, acolo unde apare programul etapei, „militarii” au denumirea din sezonul trecut, nu pe cea dorită.

Asociația Steliștilor 1947, cea mai mare comunitate a suporterilor CSA Steaua, cere răspunsuri de la FRF și a formulat o cerere oficială.

AS47 cere răspunsuri de la FRF cu privire la numele „Steaua București”

„Întrucât clubul a trimis cererea către FRF, încercăm să aflăm de la aceștia care este motivul pentru care se intitulează clubul Steaua tot cu titulatura CSA, deși, spre deosebire, Unirea Ungheni nu a fost denumită așa cum apare pe site, CS Unirea Ungheni 2018. Regulamentul FRF, aliniamentul 7 din articolul 2:

«Cluburile pot solicita, respectând procedura prevăzută la articolul 4 din prezentul regulament, participarea în competițiile organizate de FRF/LPF sub denumirea unei mărci înregistrate, asupra căreia clubul respectiv deține dreptul de folosință».

Prin prezenta, Asociația Steliștilor 1947 vă solicită public să ne comunicați dacă cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, prin care solicită participarea în competițiile organizate de FRF/LPF sub denumirea mărcii/mărcilor «STEAUA» deținute de aceștia, a fost luată în considerare de către FRF, în concordanță cu regulamentul FRF, aliniamentul 7 din articolul 2.

În cazul în care această cerere a fost luată în considerare, vă rugăm să ne comunicați motivul pentru care TRAGEREA la sorți pentru stabilirea programului jocurilor ediției regulare 2024-2025 a Ligii a doua, ce a avut loc în data de 17 iulie, de la ora 14:00, nu a fost recunoscută/denumită după marcă, astfel cum prevede solicitarea clubului Steaua București”, a transmis AS47.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.