Liga Campionilor

MM Stoica s-a enervat în direct înainte de FCSB - Maccabi: „O tâmpenie mai mare nu am auzit. Să nu batem câmpii!”

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 17 iulie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a enervat înainte de „dubla” cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar din Champions League. Prima manșă dintre cele două are loc pe 23 iulie, în Ghencea.

MM Stoica s-a enervat când a văzut că Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la 23 de milioane de euro pe Transfermarkt și crede că israelienii sunt favoriți la calificarea în turul 3 preliminar din Champions League.

MM Stoica: „O tâmpenie mai mare nu am auzit. Să nu batem câmpii!”

„O tâmpenie mai mare decât cota lui Maccabi n-am auzit în viața mea. Antrenorul are 700.000 de euro salariu, sunt jucători cu salarii mult mai mari. Media e mult mai mare de 700.000 de euro. La ei, un salariu mic e de 450.000 de euro. Academia lor are buget mai mare ca echipele de Liga 1 din campionatul lor. E o echipă specială.

Campionatul lor e mult peste nivelul nostru. Am convingerea că avem șansa noastră și vom juca bine, dar să nu batem câmpii! Jucătorul lor numărul 1, Eran Zahavi, a avut 20 de milioane salariu în China și a fost golgheter când nu juca oricine în China, erau Ramirez, Oscar, Alex Teixeira.

La 34 de ani, a semnat cu PSV, cu Gakpo în echipă. A fost titular și înscria cu regularitate, e un fotbalist foarte bun. Ne batem cu șanse reale, dar trebuie să fim foarte buni. Sunt favoriți, clar”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

FCSB, campioana României, are un lot cotat la 32,3 milioane de euro e Transfermarkt, cu aproape 10 milioane mai mult dect campioana din Israel, Maccabi Tel Aviv. Dacă va trece de adversara din turul 2 preliminar, echipa roș-albastră va fi cap de serie în turul 3 preliminar din Champions League și va avea asigurată prezența în grupele Conference League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.