Liga 1

MM Stoica a spus tot! Ce s-a întâmplat cu transferurile de la FCSB: „Nu am fost niciodată de acord să-l aducă”

MM Stoica/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 17 iulie 2024

MM Stoica, președintele Consiliului de Adminstrație de la FCSB, a recunoscut că nu a fost de acord cu transferul lui Arnold Garita (29 de ani) la campioana din Superliga.

Atacantul camerunez nu a mai ajuns în cele din urmă la FCSB, deși se înțelesese cu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, cel care îi dădea un salariu de 20.000 de euro.

Becali susține că Garita are probleme la genunchi și nu a vrut să semneze cu el până când nu ar fi văzut un examen medical care să demonstreze că Arnold nu are probleme fizice. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Garita nu a mai ajuns la FCSB.

MM Stoica: „Nu am fost niciodată de acord cu transferul lui Garita”

Garita era exclusiv dorința lui Gigi Becali, MM Stoica nu l-a dorit pe fostul jucător de la FC Argeș.

„N-am fost niciodată de acord cu transferul lui, dar pot eu să mă opun? Nu pot să mă opun. Nici acesta nu s-a făcut. Dacă mă întreabă, eu îmi exprim opinia. Dacă îl transferă Gigi, eu ce să fac? Am mai dat exemplul Nikolic, când am zis că nu e de Steaua, dar a venit”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

MM Stoica: „Am semnat cu Baeten, e jucătorul nostru”

MM Stoica a clarificat și situația lui William Baeten, jucătorul cumpărat de la FCU Craiova. Becali a susținut că și el ar avea probleme la genunchi, dar în cele din urmă belgianul a trecut cu bine examenul medical.

„S-a semnat contractul, Baeten e jucătorul nostru. Detaliile sunt confidențiale. Controlul clinic a ieșit perfect. Asta e tot ce pot spune. Există o scară a durerii.

Controlul clinic înseamnă manevrele pe care doctorul le face jucătorilor să vadă cât de grave sunt anumite probleme. Noi facem un control amănunțit. La scara durerii stă foarte bine, poate să joace, e totul bine”, a mai declarat Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.