Liga 1

Amendat și suspendat 4 meciuri, Bogdan Andone s-a filmat a doua zi: „Cel mai probabil...”

+19 Foto
Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 18 iulie 2024

Bogdan Andone, 49 de ani, antrenorul celor de la FC Botoșani, a reacționat după ce FRF l-a suspendat 4 meciuri pentru ieșirea nervoasă din timpul meciului cu Oțelul Galați, 2-3, în urma căreia a fost eliminat.

Spre finalul meciului cu Oțelul, după ce gălățenii reușiseră să întoarcă scorul de la 1-2, Bogdan Andone a cedat nervos. S-a întâmplat după ce elevii lui au solicitat o lovitură liberă la marginea careului advers, cerere ignorată de „centralul” Cristian Moldoveanu.

Inițial, Andone și-a vărsat nervii pe arbitrul de rezervă, Sorin Vădana, apoi a urlat în direcția arbitrului de centru, gesticulând nervos și înjurând.

Bogdan Andone, amendat și suspendat 4 meciuri

Eliminat în timpul partidei, Andone și-a aflat pedeapsa miercuri. Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat 4 meciuri și amendat cu 6.000 de lei, în temeiul articolului 65.a din Regulamentul Disciplinar, care face referire la „comportare jignitoare ori amenințare la adresa oficialilor de joc”.

Suspendat și amendat, Andone a fost filmat astăzi, în sala de conferințe a stadionului din Botoșani, afirmând că regretă incidentul și că „cel mai probabil... nu, mai mult ca sigur am greșit”.

Bogdan Andone: „Regret acel incident. Mi-am pierdut cumpătul, nu am mai avut control”

„În primul rând vreau să discut puțin despre incidentul de la meciul cu Oțelul. E clar că regret acel incident. Cel mai probabil am greșit. Nu cel mai probabil, ci mai mult ca sigur. Nu e o reacție normală.

Dar cred că în viața oricărui om există astfel de momente, în care pur și simplu îți pierzi cumpătul și nu mai ai control. Asta mi s-a întâmplat și mie. Spun încă o dată că regret momentul și sper să nu se mai întâmple”, a afirmat Andone în clipul video de 47 de secunde.

Suspendat 4 meciuri, Bogdan Andone nu va sta pe banca echipei contra celor de la Poli Iași (deplasare), Farul (deplasare), FCSB (acasă) și Hermannstadt (deplasare).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.