Liga 1

Arnold Garita îl acuză pe Gigi Becali că minte: „Niciodată! Nu văd de ce a spus asta”

Arnold Garita // foto: Instagram

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 18 iulie 2024

Arnold Garita (29 de ani) îl acuză pe Gigi Becali că minte. Finanțatorul celor de la FCSB insinuase că vârful nu s-a prezentat la vizita medicală.

Arnold Garita, liber de contract după despărțirea de Al-Faisaly, părea a fi la un pas de FCSB în urmă cu 3 zile. Lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Gigi Becali a spus că s-a înțeles cu Garita, dar atacantul a tot amânat apariția la vizita medicală. După insinuările patronului de la FCSB, a venit și replica fotbalistului.

Arnold Garita îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu am ajuns niciodată la o înțelegere cu FCSB”

„Nu am ajuns niciodată la o înțelegere cu FCSB și nu văd de ce domnul Becali a spus că nu m-am prezentat la vizita medicală, nu aveam niciun control medical planificat cu clubul.

Eu nu am fost niciodată de acord cu cei de la FCSB pentru a face un examen medical. Nu o să intru în detalii, dar am senzația că clubul nu prea mă vrea. Suporterii mă iubesc foarte mult și eu îi iubesc, dar clubul nu mă vrea.

Nu am acceptat niciodată să merg la un control medical. Nu am fost de acord cu asta pentru că nu am simțit că sunt dorit cu adevărat de club”, a spus Arnold Garita, conform Fanatik.

I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Stai că vin azi, stai că vin mâine... La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează

- Gigi Becali, finanțatorul campioanei FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.