Liga Campionilor

Probleme pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv! Anunțul lui MM Stoica: „Ne-au dus cu vorba”

Probleme pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv, foto: Facebook FCSB

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 19 iulie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a explicat problemele cu care s-a confruntat campioana României înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Turul are loc pe 23 iulie, pe stadionul Steaua.

Roș-albaștrii au vrut să mute ora de disputare a partidei tur. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB i-a acuzat pe cei de la Maccabi Tel Aviv pentru faptul că nu au acceptat schimbarea orei. Duelul este programat la 20:30, iar israelienii au refuzat mutarea meciului o oră mai târziu, potrivit spuselor lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica o „înțeapă” pe Maccabi Tel Aviv: „Au crezut că avem gânduri ascunse”

Mihai Stoica a explicat faptul că cei de la Maccabi Tel Aviv n-au cooperat timp de două zile. În cele din urmă n-au acceptat propunerea, iar duelul se va disputa așa cum era programat inițial, de la 20:30.

„E o practică foarte ciudată să ceri înainte de a te califica orele la care intenţionezi să joci turul următor. Noi am dat 20:30, după care am primit o ofertă de a televiza meciul, dar televiziunea voia 21:30. Pentru asta trebuia să obţii acordul celor de la UEFA, care au dat imediat, şi acordul adversarilor.

S-a întâmplat de foarte multe ori să avem problema noastră, să aibă alţii cu noi problema asta, şi bineînţeles că toată lumea e de acord să se joace la ora la care solicită gazdele. Ei bine, după două zile în care cei de la Maccabi ne-au dus cu vorba că nu găsesc antrenorul, că e liber, n-au fost de acord, au crezut că avem gânduri ascunse.

Argumentul a fost că e prea târziu, că aşa spune antrenorul, de parcă antrenorul poate să decidă într-un club politica”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Duelul FCSB - Maccabi Tel Aviv va fi transmis de ProTV.

În cazul unui succes, FCSB se va califica în turul trei preliminar din Liga Campionilor și va fi sigur în grupele Conference League în cazul în care nu va continua în Ligă sau în Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.