Liga Campionilor

Cine este maghiarul care va arbitra FCSB - Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar din Liga Campionilor

Maghiarul Gergo Bogar a fost desemnat arbitrul meciului FCSB - Maccabi Tel Aviv. Foto: Imago Images

Articol de Sebastian Vasile  —  vineri, 19 iulie 2024

Maghiarul Gergo Bogar (32 de ani) a fost delegat de UEFA la meciul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv, din manșa 1 a turului doi preliminar din Champions League.

După ce a trecut fără probleme de meciurile cu Virtus, scor 11-1 la general, „roş-albaştrii” vor întâlni campioana Israelului marți, 23 iulie, pe Stadionul Steaua.

Maghiarul Gergo Bogar a fost desemnat arbitrul meciului FCSB - Maccabi Tel Aviv

Asistenții lui Gergo Bogar la duelul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv vor fi Theodoros Georgiou și Balazs Szalai, în timp ce al patrulea oficial va fi Csaba Pinter.

Maghiarul în vârstă de 32 de ani nu a mai arbitrat-o niciodată până acum pe FCSB, care se află față în față cu cel mai important test din acest sezon de până acum. Gergo Bogar are doar 3 meciuri în preliminariile Champions League, ultimul dintre ele fiind în anul 2021 când a condus partida dintre Riga și Malmo, din primul tur, încheiat cu scorul de 1-1.

Bogar va debuta în acest sezon la București, la turul „dublei” dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv. Conform ultimelor reglementări de la UEFA, el va discuta doar cu cei doi căpitani de pe teren, restul jucătorilor având interzis să interacționeze cu arbitrul.

Maccabi Tel Aviv, următorul adversar al FCSB-ului în drumul spre grupele Ligii Campionilor

Campioana României se află față în față cu cel mai important test din acest sezon de până acum. Returul dintre Maccabi și FCSB va avea loc miercuri, 31 iulie, ora 21:00, însă nu se va juca la Tel Aviv din cauza conflictului din Israel. Partida va avea loc pe stadionul Bozsik Arena, din Budapesta.

Dacă FCSB nu va reuși să treacă de Maccabi, atunci va evolua în turul 3 preliminar din Europa League, iar în cazul unei eliminari „roş-albaştrii” au asigurată prezența în play-off-ul din Conference League..

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.