Liga 1

Transfer de impact pregătit de Dan Șucu la Rapid! Mijlocașul României de la Euro 2024, dorit în Giulești: „Am vorbit cu Viorel Moldovan”

Marius Marin (stânga), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 19 iulie 2024

Rapid a pus ochii pe Marius Marin (25 de ani). Mijlocașul echipei naționale este dorit de giuleșteni. Anunțul a fost făcut de impresarul Giovanni Becali (72 de ani). Jucătorul se află pe lista lui Viorel Moldovan (52 de ani), președintele clubului.

Marius Marin a fost om de bază pentru echipa națională la Euro 2024. Fotbalistul celor de la Pisa a evoluat în fiecare meci de la turneul final din Germania. Acesta a fost titularizat în cele 4 meciuri, însă a fost schimbat de fiecare dată de selecționerul Edi Iordănescu pe parcursul partidelor.

Marius Marin, dorit de Rapid

Marin este o țintă mai veche a giuleștenilor. Acesta a fost dorit și în urmă cu un an, însă mutarea nu s-a mai perfectat în cele din urmă. Acum, Rapid, prin vocea președintelui Moldovan, a anunțat faptul că jucătorul a devenit din nou interesant pentru giuleșteni.

Anunțul a fost făcut în direct de impresarul Giovanni Becali, cel care a explicat faptul că salariul solicitat de jucător reprezintă singura piedică din calea transferului.

„Am vorbit cu Viorel Moldovan pentru niște jucători. I-am și propus ceva. Să vedem. Îl vrea pe Marius Marin de la Pisa. Când i-am spus eu salariul...

El nu înțelege că eu în Serie B i-am „nenorocit” pe toți. Era să îi nenorocesc și pe Palermo și pe Bari. Că toți îl voiau pe Moruțan.”, a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Marius Marin, foto: Imago Imags

În cazul în care cele două părți vor ajunge la un acord, atunci Marin va concura pe post la Rapid cu Mattias Kait, Răzvan Oaidă și Xian Emmers.

Internaționalul român legitimat la Pisa din 2018 mai are contractul valabil cu gruparea din Serie B până în vara anului 2025. Marin a avut evoluții apreciate la Euro 2024. A jucat 75 de minute cu Ucraina, 68 cu Belgia, 90 cu Slovacia și 72 cu Olanda.

1,6 milioane de euroe cota lui Marius Marin, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.