Europa League

„Din acest motiv joacă în Liga 2” » Antrenorul lui Rijeka, pus în gardă de calificarea Corvinului: „Avertisment pentru noi”

Zeljko Sopic, antrenorul celor de la Rijeka, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 19 iulie 2024

Zeljko Sopic (49 de ani), antrenorul celor de la Rijeka, a oferit prima reacție după ce vicecampioana Croației a aflat că va juca cu Corvinul Hunedoara în turul doi preliminar din Europa League. Tehnicianul se așteaptă la un meci complicat cu formația din Liga 2 din România.

Corvinul Hunedoara a eliminat-o pe Paksi, scor 4-2 la general, și se va duela cu Rijeka, locul 2 din campionatul Croației. Sopic, tehnicianul celor de la Rijeka, a transmis un mesaj precaut înaintea duelului cu formația din România. Turul se dispută pe 25 iulie, în timp ce returul are loc o săptămână mai târziu, pe 1 august.

Antrenorul lui Rijeka, înainte de meciul cu Corvinul Hunedoara: „De asta joacă în Liga 2”

„Vom încerca să ne impunem jocul încă de la primul meci. Nu va fi ușor, cu siguranță, Corvinul este o echipă experimentată, știe ce face. Joacă în Liga 2 doar pentru că nu este un club privat, altfel ar fi fost o echipă de primă ligă.

Rezultatul cu Paksi reprezintă un avertisment pentru noi. Nu este ușor pentru nimeni să marcheze patru goluri. Totuși, eu cred că ne-am pregătit bine și am încredere că putem merge mai departe.”, a declarat Sopic, citat de sportnet.hr.

Rijeka a jucat joi ultimul meci de pregătire înaintea „dublei” cu Corvinul Hunedoara. Formația croată a remizat cu cei de la Triglav (Slovenia), scor 1-1. Campionatul din Croația începe în același timp cu cel din Liga 2 din România.

Corvinul ar putea avea un dezavantaj față de meciurile cu Paksi. Trupa lui Florin Maxim va juca turul pe teren propriu, iar returul în Croația. Cu formația maghiară a disputat primul meci în deplasare și a obținut o victorie entuziasmantă, scor 4-0. A pierdut meciul de pe teren propriu cu 2-0, dar a fost suficient pentru a obține calificarea.

În cazul în care va fi eliminată de Rijeka, Corvinul va evolua în turul trei preliminar din Conference League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.