Liga 1

Ionel „Johnny” Culina, fostul ofițer de presă al lui Dinamo, și-a găsit de lucru la altă echipă

Ionel Culina, noul ofițer de presă al lui CS Dinamo

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 19 iulie 2024

Ionel „Johnny” Culina a plecat de la Dinamo, însă va rămâne în Ștefan cel Mare. CS Dinamo a anunțat venirea fostului ofițer de presă de la clubul din Superliga.

Pe 12 iulie, Dinamo anunța despărțirea de Ionel Culina. El a reprezentat clubul în relația cu presa timp de 24 ani și jumătate. Acum, va fi ofițerul de presă al celor de la CS Dinamo. Momentan, clubul din Superliga nu a anunțat vreun înlocuitor pentru Culina.

Ionel Culina, la CS Dinamo

Bine ai venit, Ionel „Johnny” Culina!

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm „Familia Dinamo” că un nou dinamovist pur-sânge ni se alătură pe drumul performanței. Ionel „Johnny” Culina intră în echipa de comunicare a Clubului Sportiv Dinamo și aduce cu el experiență și valoare.

Johnny nu are nevoie de prezentări. Este un reper pentru tot ceea ce înseamnă profesionalism, verticalitate și devotament față de Dinamo. În venele lui pulsează sânge alb-roșu.

Cariera lui nu putea continua decât în Șoseaua Ștefan cel Mare. I-am propus să vină alături de noi și faptul că a răspuns imediat afirmativ, fără să stea pe gânduri, ne onorează!

Urmăriți-ne, pentru că vom avea multe de comunicat!

- comunicat CS Dinamo București

Ionel Culina, la CS Dinamo, foto: Facebook CS Dinamo București

Culina a plecat înaintea meciului pe care Dinamo l-a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-3. „Câinii” au condus cu 2-0, însă au pierdut, scor 2-3. Recent, și la Rapid a avut loc o astfel de schimbare, ofițerul de presă fiind înlocuit.

24 de ani și jumătate a petrecut Johnny la Dinamo, timp în care a evoluat în sala de conferință de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari și mai mici.

A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000, și i-a urat "La mulți ani!" lui Costin Amzăr, în 2024.

A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo și deține titlul de "jucătorul" cu cele mai multe apariții în sacoul alb-roșu.

Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce

- mesajul lui Dinamo, la despărțirea de Ionel Culina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.