Liga 1

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a apărut cu fața bandajată la conferință » Cum explică: „Nu e prima dată!”

+6 Foto
Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama accidentului de bicicletă suferit în Herăstrău, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  vineri, 19 iulie 2024

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama accidentului de bicicletă suferit în Herăstrău. A făcut-o în conferința premergătoare meciului cu CFR Cluj.

În săptămâna meciului cu CFR Cluj, Neil Lennon a ieșit cu bicicleta în Herăstrău, în ziua liberă a rapidiștilor. A apărut la antrenament julit pe față și pe mână, moment în care cei de la Rapid s-au speriat.

Nord-irlandezul a explicat că a căzut cu bicicleta și a glumit pe seama incidentului. El va sta pe bancă la derby-ul cu CFR din Gruia, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00.

VIDEO. Neil Lennon: „Am crezut că sunt în Turul Franței”

„Am crezut că sunt în Turul Franței. Nu e prima dată când cad, e ok, sunt doar niște zgârieturi. Sunt prea bătrân pentru asta, dar totul e bine, m-am zgâriat. Băieții nu s-au speriat că m-au văzut zgâriat, sunt speriați de mine mereu”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă.

El a apărut în fața jurnaliștilor cu un bandaj pe nas și cu zgârieturi pe mâna stângă.

Neil Lennon: „Dan Petrescu e un antrenor excelent, m-a eliminat din preliminariile Champions League”

„A fost o săptămână bună, echipa e din ce în ce mai bine fizic. Știm că echipa adversă e una excelentă. Dan Petrescu e un antrenor grozav, are un palmares bun aici, în România. Echipa lui are o mentalitate bună, a revenit de la 0-2 în etapa trecută. Mă aștept la un joc pe contre, CFR Cluj joacă direct în față.

Am început sezonul cu un punct, a fost dezamăgitor că nu am câștigat, dar am avut o repriză în care nu am jucat cât de intens trebuia. Echipa are acum primul meci acasă și trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Pe Dan Petrescu l-am întâlnit de 4 ori, m-a eliminat din preliminariile Champions League. Atunci, în acea dublă, trebuia ca Celtic să câștige meciul de acasă (CFR Cluj, echipa lui Petrescu, a câștigat cu 4-3 la Glasgow în 2019, în preliminariile UCL, împotriva echipei antrenate atunci de Neil Lennon).

E un antrenor deștept, are o echipă puternică, știe ce vrea de la jucători. Are un stil eficient”, a declarat Neil Lennon la conferință.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.