Liga 1

Penalty controversat la Unirea Slobozia - FCSB » Suporterii au început să strige: „Hoții, hoții!”

+43 Foto
FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 19 iulie 2024

FCSB a primit penalty în minutul 54 al meciului cu Unirea Slobozia, după un fault al lui Antoche asupra lui Darius Olaru. Scorul era 1-1 în acel moment. S-a încheiat 2-2.

Înainte ca Antwi să centreze din banda dreaptă, în fața careului a avut loc un duel neregulamentar. Olaru a fost împins cu umărul în piept de un fundaș advers, apoi a căzut în suprafața de 16 metri.

Momentul în care Olaru e faultat

Primul contact dintre Olaru și Antoche a avut loc în afara careului. Cu toate acestea, arbitrul Vlad Baban a acordat lovitură de la 11 metri. Duelul dintre cei doi fotbaliști a continuat, dar reluările nu au fost suficient de clare pentru a lămuri dacă a existat și ce intensitate ar fi avut o nouă lovitură.

Momentul în care Olaru cade în careu

VAR a confirmat decizia, penalty pentru FCSB

Faza a fost verificată în camera VAR, însă decizia a rămas neschimbată. Claudiu Marcu și Ovidiu Artene, arbitrii din camera VAR, i-au transmis lui Baban că decizia a fost bună, astfel că Olaru a luat mingea să execute penalty-ul pe care l-a obținut. Analiza a durat mai bine de 3 minute.

Căpitanul de la FCSB a transformat fără emoții și a dus scorul la 2-1 pentru FCSB în minutul 55.

Fanii Sloboziei au răbufnit

Meciul s-a jucat la Clinceni, pentru că stadionul din Slobozia nu îndeplinește încă standardele pentru Liga 1.

Suporterii Sloboziei au fost vocali în momentul în care Vlad Baban a acordat lovitură de la 11 pentru pentru FCSB, aceștia au început să strige în tribune „Hoții, hoții!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.