Liga 1

Câți spectatori au asistat la Unirea Slobozia - FCSB » Numărul oficial anunțat de organizatori

+43 Foto
Unirea Slobozia - FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Emanoil Ursache  —  vineri, 19 iulie 2024

2.200 de spectatori au asistat la meciul dintre Unirea Slobozia și FCSB, partidă contând pentru etapa a doua din Superliga României.

Jocul dintre campioana României și nou-promovata câștigătoare a eșalonului secund a fost programat pe stadionul din Clinceni, arena defunctei formații Academica.

Cifra oficială a spectatorilor la Unirea Slobozia - FCSB

Pe stadionul din Clinceni s-au adunat 2.200 de oameni, număr oficial, pentru a urmări duelul dintre FCSB și Unirea Slobozia. Arena are o capacitate totală de 4.500 de locuri.

FCSB a fost nevoită să se deplaseze la Clinceni, în loc să meargă la Slobozia, deoarece formația antrenată de Adrian Mihalcea nu poate juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul pe care și-a obținut promovarea.

Arena locală trecere printr-un proces de modernizare, deoarece în momentul de față nu îndeplinește cerințele necesare pentru primul eșalon.

Gazon deplorabil la Unirea Slobozia - FCSB

Cele două echipe se confruntă cu un gazon aflat într-o stare proastă. Imaginile surprinse de reporterul GSP, George Nistor, ne arătau, cu două ore înainte de începerea jocului, cum gazonul este ars și denivelat în mai multe zone.

+7 Foto
Gazonul de la Clinceni, la Unirea Slobozia - FCSB

Partida este transmisă în format liveTEXT de către GSP.ro și în direct de către Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.