Liga 1

Cine e Andrei Dorobanțu, eroul meciului Unirea Slobozia - FCSB

+43 Foto
Dorobanțu / FOTO: captură TV @Digi Sport 1

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Andrei Dorobanțu (19 de ani) a înscris un gol superb, dintr-un voleu, și a stabilit scorul final, 2-2, în minutul 89 al partidei Unirea Slobozia - FCSB. La finalul jocului, Dorobanțu a vorbit despre reușita sa. El a spus că acordă un timp special la antrenamente pregătirii șuturilor.

Introdus de Adrian Mihalcea în minutul 59, în locul lui Filip Ilie, Andrei Dorobanțu s-a aflat la debutul său în cariera de fotbalist profesionist la nivelul Superligii. El a dezvăluit că antrenorul său i-a transmis să aibă încredere în el și că, în aceste momente, se simte fabulos.

Andrei Dorobanțu, după ce i-a suflat două puncte campioanei FCSB: „Încerc la antrenamente în special șutul”

„Nu pregătesc la antrenamente neapărat execuții de acest gen, încerc în special șutul. Am primit o centrare foarte bună în 16 metri și am încercat poarta.

Mi-a spus (n.r.- Adrian Mihalcea) să intru cu curaj, fără frică. Se simte fabulos pentru mine. Un debut împotriva campioanei și cu gol.

Mă așteptam să adunăm puncte, pentru că suntem o echipă muncitoare. Asta ne caracterizează cel mai mult, suntem o echipă agresivă, muncitoare”, a declarat Andrei Dorobanțu, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

Cine este Andrei Dorobanțu, marcatorul eurogolului egalizator din Unirea Slobozia - FCSB

Andrei Dorobanțu este un mijlocaș central în vârstă de 19 ani crescut de Unirea Slobozia. El a fost titular în play-off-ul de promovare din sezonul trecut al Ligii secunde, în care Unirea a reușit să promoveze de pe primul loc în Superligă.

Până la partida împotriva celor de la FCSB, el a mai evoluat pentru Unirea Slobozia în 51 de meciuri oficiale, în care a marcat 4 goluri și a oferit o pasă de gol.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează pe Andrei Dorobanțu la suma de 200.000 de euro.

+43 Foto
Unirea Slobozia - FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.