Liga 1

Olaru, declarație lipsită de fair-play la finalul remizei Slobozia - FCSB! Ce a putut să spună despre autorul golului decisiv

+43 Foto
Darius Olaru / FOTO: Captură TV @Digi Sport Special

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a comentat remiza cu Unirea Slobozia, scor 2-2, în etapa a doua a Superligii.

Olaru vorbit despre golul de 2-2, marcat de Dorobanțu în minutul 89. Jucătorul Unirii a punctat dintr-un voleu din afara careului,. Apoi, căpitanul roș-albaștrilor a comentat penalty-ul obținut în minutul 54 și prima manșă cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar din Champions League.

Ce a declarat Darius Olaru, după Unirea Slobozia - FCSB

„A fost o execuție foarte frumoasă la al doilea gol, nu știu câte va mai reuși în carieră. Doream să câștigăm, să ștergem ce am făcut greșit în prima etapă. Am jucat mai bine azi și meritam cele 3 puncte.

Ne îngrijorează rezultatul, anul trecut am câștigat campionatul pentru că am gestionat altfel începutul de sezon. Nu trebuie să ne mai gândim, ne așteaptă un meci foarte dificil, pe care trebuie să îl jucăm altfel. Acesta e cel mai important meci. Nu ne-a fost gândul la Maccabi, ci a fost să câștigăm.

Eu nu am vrut pauză pentru că am vrut să îmi ajut echipa. Nu sunt la sută la sută, voi acumula și voi arăta mult mai bine, de la meci la meci. Azi am avut o discuție cu câțiva colegi. Chiar dacă doar Coman a plecat, avem colegi noi, nu ne cunoaștem prea bine, ne trebuie timp să ne acomodăm unul cu celălalt.

Ne-a plecat un om important, încercăm să-l suplinim, dar trebuie să ne închegăm de la meci la meci”, a declarat Olaru, la Digi Sport.

FOTO. Penalty controversat în Slobozia - FCSB: ce spune Darius Olaru

Momentul în care Olaru e faultat

A fost fault clar la penalty, singura problemă a fost dacă a fost în interiorul careului. Adversarul m-a împins din spate, eu luasem prim-planul, eram la minge dacă venea centrarea. M-a împins din spate și am căzut.

- Darius Olaru, despre penalty-ul obținut

Noi am jucat câteva meciuri oficiale față de Maccabi, trebuie să gestionăm bine cele două meciuri. Ne vor aștepta meciuri dificile, dar trebuie să ne ridicăm nivelul, Europa e altceva.

- Darius Olaru, despre penalty-ul obținut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.