Liga 1

Elias Charalambous acuză ghinionul după remiza cu Unirea Slobozia: „Au înscris de două ori din două ocazii, au avut noroc!”

+43 Foto
Elias Charalambous

Articol de Ionuţ Iordache, Marius Mărgărit, Andrei Furnigă (video), Alexandru Stanciu  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul de la FCSB, a comentat remiza cu Unirea Slobozia, scor 2-2, din a doua etapă a Superligii.

Campioana sezonului trecut a fost egalată în minutul 89, când tânărul Dorobanțu a marcat cu un voleu plasat din afara careului.

VIDEO. Elias Charalambous acuză ghinionul după remiza cu Unirea Slobozia: „Au înscris de două ori din două ocazii, au avut noroc!”

„Voiam să începem sezonul mai bine, am reușit doar două rezultate de egalitate în primele două meciuri. Am înscris de două ori, știam că vor juca pe contraatac. Dacă era să câștige o echipă în seara asta, eram noi. Dar, ăsta este fotbalul, am fost ghinioniști, iar ei au avut noroc.

Nu am obținut un rezultat bun, dar vom încerca să reacționăm cum trebuie, trebuie să arătăm mai bine cu Maccabi Tel Aviv. Când adversarul are doar două ocazii și înscrie două goluri e ghinion, dar nu vreau să caut scuze.

Primul gol a venind în urma unei faze fixe, al doilea a fost unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului, a fost execuție pe care s-ar putea să n-o mai vedem în acest sezon.

Nana Antwi a arătat foarte bine, dar mă interesează mai mult rezultatul, ne-am dorit o victorie, dar n-am obținut-o.

Pe Chiricheș nu l-am lăsat pe bancă pentru a-l odihni pentru meciul cu Maccabi, nimeni nu a fost odihnit astăzi, am băgat cel mai bun 11 pe care-l aveam la dispoziție. La meciul cu Maccabi mă voi gândi de mâine, astăzi nu a fost nimeni odihnit, meciul ăsta a fost foarte important”, a declarat Elias Charalambous la Prima Sport.

Sunt mulțumit de noile achiziții, dar trebuie să creștem de la zi la zi, toți trebuie să arate mai bine. Nicio echipă nu poate arăta foarte bine după primele două meciuri, încercăm să fim din ce în ce mai mult. Băieții care au fost la EURO au pierdut pregătirea din presezon, dar au calitate și personalitate și vor reveni în curând la forma lor

- Elias Charalambous

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.