Liga 1

Adrian Mihalcea e un antrenor mândru: „Așa cum juca în permanență! E stilul nostru”

+43 Foto
Unirea Slobozia - FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Marius Mărgărit, Andrei Furnigă (video)  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Unirea Slobozia și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 2 din Superligă. Adrian Mihalcea (48 de ani) este mândru de prestația elevilor lui.

Unirea Slobozia este surpriza debutului de sezon în Superliga. A învins-o pe Farul, scor 1-0, iar astăzi a scos o remiză în fața campioanei FCSB.

VIDEO. Adrian Mihalcea, după Unirea Slobozia - FCSB

„Am avut tăria de a reveni de două ori în fața unei superechipe. Am avut o organizare bună. Așa vom juca în permanență, acesta este stilul nostru de joc.

În momentul de față, noi nu avem de pierdut nimic, doar de câștigat. Punctele obținute cu aceste echipe sunt niște bonusuri. De asta și par băieții dezinvolți și mai apar astfel de goluri spectaculoase.

Pe Filip Ilie l-am schimbat din cauza unei accidentări, a intrat Dorobanțu, un puști. Am riscat. Până la urmă a ieșit totul bine, avem încă un rezultat pozitiv și ne pregătim pentru următoarea etapă.

Păcat că am luat două goluri din faze fixe. Într-un fel e bine, sunt lucruri pe care le putem regla. Pe noi ne interesează punctele. E un rezultat pozitiv cu o echipă extrem de valoroasă. Am simțit asta și din teren”, a spus Adrian Mihalcea la „Prima Sport”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.