Liga 1

Conflict în parcare, imediat după Slobozia - FCSB » Pintilii n-a mai suportat și a „luat foc”: „Ție să îți dau explicații, mă?!”

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Unirea Slobozia și FCSB au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 2 din Superligă. Mihai Pintilii (39 de ani), antrenorul secund al campioanei, s-a certat cu un suporter în parcarea stadionului din Clinceni.

FCSB încă așteaptă prima victorie în sezonul 2024/2025 din Superligă. A remizat cu U Cluj în prima rundă, scor 1-1, iar vineri a fost egalată în minutul 90 de nou-promovată Unirea Slobozia.

FCSB a fost susținută de aproximativ 1.500 de spectatori la Clinceni. Nemulțumiți de rezultat, dar și de prestația elevilor lui Charalambous, unii au protestat.

Scandal la finalul meciului Unirea Slobozia - FCSB

Mai mulți suporteri i-au așteptat pe campioni în parcarea stadionului. Un bărbat a strigat în direcția lui Pintilii: „Mihaie, mai bine vino și dă-ne niște explicații!”.

Antrenorul secund al celor de la FCSB s-a enervat teribil și s-a dus „glonț” către suporteri. „Ce explicații să îți dau, mă?! Ție să îți dau explicații?”, se aude pe înregistrarea Prima Sport.

Replica persoanei aflate dincolo de gard a fost: „Dacă cu ăștia de județeană facem 2-2... Ăia de la Maccabi ne dau cu terenul în cap”.

Pintilii a fost calmat de oamenii din delegația bucureștenilor și s-a urcat în autocar. Fanul a continuat să vocifereze.

FCSB o înfruntă pe Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Turul este la București, marți, 23 iulie, de la ora 20:30. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe 31 iulie, în Ungaria.

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Unirea Slobozia - FCSB

+43 Foto
Unirea Slobozia - FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.