Liga 1

Becali amenință după Slobozia - FCSB: „Dăm în judecată FRF” + cum va arăta echipa cu Maccabi

Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Adrian Duţă   —  sâmbătă, 20 iulie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a amenințat FRF după remiza echipa lui cu Unirea Slobozia, scor 2-2, din etapa a doua a Superligii.

Becali a declarat că FCSB a vrut să pregătească meciul cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, motiv pentru care a folosit titularii. Cu o excepție, Alex Băluță a fost pe bancă, Musi titular, din cauza regulii U21.

Pentru că a fost nevoit să bage un jucător U21 în teren, Becali susține că nu a putut juca împotriva Unirii Slobozia așa cum a vrut și amenință că dă în judecată FRF dacă FCSB e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Champions League.

Gigi Becali amenință: „Dăm în judecată FRF”


„Hai să vă spun un lucru. Meciul acesta s-a jucat așa: Charalambous și Pintilii au zis că fac echipa în așa fel încât să jucăm cu Maccabi la fel.

Acum, dacă nu ne calificăm, dăm în judecată FRF, pentru că noi trebuia să jucăm cu Băluță în locul lui Musi. Să ne dea restul de bani, Băluță trebuia să fie de la început”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Dacă FCSB va păstra aceiași titulari și cu Maccabi, dar îl va folosi din primul minut pe Băluță, atunci echipa de start va fi:

Târnovanu - Antwi, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Băluță - D. Popa


Prima manșă cu Maccabi Tel Aviv are loc marți, pe 23 iulie, în Ghencea, iar returul se va juca pe 31 iulie, în Ungaria, acolo unde israelienii își dispută meciurile considerate acasă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.