Liga 1

Mihai Stoica, impresionat de fotbalistul rivalei la titlu: „Îmi place foarte mult. Are curaj, tot ce îi trebuie. Uite ce fizic!”

+15 Foto
Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, este impresionat de Ștefan Baiaram (21 de ani), mijlocașul ofensiv al Universității Craiova.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 21 iulie 2024

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, este impresionat de Ștefan Baiaram (21 de ani), mijlocașul ofensiv al Universității Craiova.

Ștefan Baiaram a revenit pe gazon după o pauză de aproape 3 luni. Cauza absenței a fost o accidentare musculară. Introdus în minutul 72 al meciului cu UTA, din etapa secundă a Superligii, mijlocașul Universității a înscris un gol spectaculos la prima atingere.

A preluat mingea la 35 de metri de poartă și a șutat plasat de la marginea careului. A fost ajutat și de intervenția nefericită a portarului Robert Popa. A fost reușita de 3-1. Oltenii s-au impus în cele din urmă cu 4-2.

Mihai Stoica îl laudă pe Ștefan Baiaram

Tupeul arătat de Baiaram l-a impresionat pe Mihai Stoica.

„Ianis Stoica, Ștefan Baiaram și Tavi Popescu sunt toți născuți în noiembrie 2002. Mie îmi place foarte mult de Baiaram. Are curaj, are tot ce îi trebuie.

Reghe i-a schimbat poziția, l-a făcut al doilea atacant. A dat o grămadă de goluri. E bun jucător! Uite ce fizic are!”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Ștefan Baiaram vine după un sezon reușit. Stagiunea trecută a marcat 8 goluri în cele 28 de apariții pentru Universitatea Craiova. Cota lui de piață, potrivit Transfermarkt, a ajuns la 1,2 milioane de euro.

Ștefan Baiaram, cu mască // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Ne bucurăm că am câștigat, e primul meci pe teren propriu. Pleacă toată lumea fericită acasă. Toate echipele se apără împotriva noastră, știm acest lucru. E normal ca în repriza secundă să fie cât mai multe spații și cât mai multe execuții de calitate. M-am pregătit mult pentru acest nivel. Mă bucur mult că am înscris și am câștigat. Sunt prieten cu Robert Popa, chiar glumeam cu el și i-am spus că voi marca

- Ștefan Baiaram, mijlocaș ofensiv Universitatea Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.