Liga 1

Fără Dan Șucu, dar plină de celebrități » Cum a arătat loja giuleștenilor la Rapid - CFR Cluj

+42 Foto
Invitați-surpriză în tribune la Rapid - CFR Cluj / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 20 iulie 2024

În absența lui Dan Șucu, loja arenei din Giulești n-a dus lipsă de celebrități la meciul Rapid - CFR Cluj, din runda secundă a Superligii.

Dan și Diana Șucu n-au fost prezenți la disputa „feroviară” dintre Rapid și CFR Cluj. Familia a fost reprezentată de fiul cel mare, Dan Matei. Victor Angelescu a stat aproape de acesta.

GALERIE FOTO. Oaspeți de gală în Giulești, la Rapid - CFR Cluj! Chivu, alături de soția Adelina

+42 Foto
Invitați-surpriză în tribune la Rapid - CFR Cluj / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Dacă tot s-a aflat în București, Cristi Chivu n-a ratat ocazia de a asista la derby. A venit în Giulești împreună cu soția Adelina și cu fiica Anastasia. Fostul căpitan al echipei naționale a preferat loja oficială a gazdelor, iar înainte de startul partidei s-a întreținut minute bine cu Marius Bilașco, oficialul lui CFR.

Liber de contract, Cristi a stat de vorbă și cu Mircea Geoană, un fan recunoscut al Rapidului.

Fostul fundaș este unul dintre numele vehiculate pentru banca echipei naționale, asta dacă Edward Iordănescu nu va prelungi înțelegerea actuală cu Federația Română de Fotbal.

În plus, Sorin Cârțu i-a propus lui Mihai Rotaru să-l numească pe fostul fundaș internațional în funcția de antrenor principal al Universității, numai că bossul din Bănie a preferat varianta Costel Gâlcă.

Chivu e liber de contract după ce-a reziliat contractul cu Inter Primavera, dar nu se grăbește să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.