Liga 1

Informații de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani

+30 Foto
Albion Rrahmani a ieșit accidentat în Rapid - CFR Cluj 2-2. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Cezar Titor, Carmen Dumitru  —  duminică, 21 iulie 2024

Albion Rrahmani (24 ani), atacantul Rapidului, a ieșit în lacrimi de pe teren. La jumătatea reprizei secunde cu CFR Cluj, la scorul de 1-1, kosovarul a fost faultat de Matija Boben, acuzând dureri la gleznă. Câteva minute mai târziu s-a prăbușit la pământ, fiind înlocuit în minutul 71 de Timotej Jambor.

UPDATE / Cât de gravă e accidentarea lui Rrahmani

Albion Rrahmani va efectua luni un control medical - raze X. Din primele informații, situația nu este gravă. Atacantul ar putea reveni în lot în rundele următoare.

GALERIE FOTO. Albion Rrahmani a ieșit accidentat de pe teren: imagini exclusive cu urmările teribile ale loviturii

+30 Foto
Albion Rrahmani a ieșit accidentat în Rapid - CFR Cluj 2-2. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Cu mai puțin de 20 minute înaintea accidentării, Rrahmani a înscris pentru giuleșteni, restabilind egalitatea, în urma unui penalty obținut de Claudiu Petrila, care a fost faultat de Răzvan Sava, goalkeeper-ul trupei din Gruia.

Reporterii GSP au surprins imagini teribile cu piciorul drept al lui Rrahmani, o tăietură serioasă care l-a împiedicat să parcurgă de unul singur drumul către vestiare.

În sezonul trecut, Rrahmani a fost golgheterul Rapidului, reușind să marcheze de 17 ori. Prestațiile din stagiunea precedentă au atras interesul mai multor formații din afara granițelor țării, vehiculându-se intens despre un transfer în Scoția, la Rangers, mutare care se pare că a intrat în impas.

„Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt. Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor”, declara Albion, înaintea startului noului sezon.

O posibilă accidentare a lui Rrahmani ar fi o veste teribilă atât pentru jucător, cât și pentru club, acesta fiind una dintre piesele de bază ale lui Neil Lennon. Totodată, un posibil transfer ar putea fi „blocat” de o posibilă absență îndelungată a acestuia.

Imediat după ce a fost schimbat, imaginile surprinse de reporterii GSP arată că Rrahmani șchiopăta vizibil. Acesta a lipsit și în sezonul precedent mai multe luni, tot din cauza unei accidentări.

La finalul partidei, a fost vizibilă o tăietură în zona gleznei lui Albion Rrahmani. Cu toate acestea, atacantul a mers să își salute galeria.

VIDEO. Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului din sezonul trecut, șchiopăta în momentul schimbării

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.