Liga 1

Sute de fani ai Rapidului au fost păcăliți de anunțul Primăriei Municipiului București + reacția clubului

+10 Foto
Rapid și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în runda secundă a Superligii. Peste 12.000 de suporteri au asistat la meci. Mulți dintre ei s-au lăsat păcăliți de un anunț al Primăriei București.

Articol de Mitică Docan  —  Sunday, 21 July 2024

Rapid și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, în runda secundă a Superligii. Peste 12.000 de suporteri au asistat la meci. Mulți dintre ei au fost păcăliți de un anunț al Primăriei București, cum că mijloacele de transport în comun vor circula cu program prelungit.

UPDATE / Clubul Rapid a reacționat

Suntem alături de toți suporterii care, după meciul de aseară, au fost nevoiți să aștepte degeaba mijloacele de transport în comun, deși am fost asigurați că transportul în zona adiacentă Crângași – Giulești va fi prelungit cu o oră. Am cerut o explicație oficială Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București, instituție care a aprobat prelungirea programului de transport în comun, și așteptăm mâine un răspuns, pentru a afla exact motivele pentru care suporterii noștri au fost puși într-o asemenea situație neplăcută.

- Comunicat Rapid

FOTO. După Rapid - CFR Cluj, suporterii au fost lăsați de izbeliște în stațiile STB

Derby-ul Rapid - CFR Cluj a umplut stadionul în Giulești. Organizatorii au anunțat o prezență de 12.400 de persoane, dintre ei sub 100 de susținători veniți de la Cluj.

Primăria Municipiului București anunțase cu o zi înaintea meciului că a ajuns la un acord pentru prelungirea programului tramvaielor și autobuzelor din zona arenei giuleștene, astfel încât oamenii să nu își facă griji cu privire la transportul către case.

Doar că promisiunea nu a fost respectată. Partida din Giulești s-a terminat în apropiere de miezul nopții, dar, după ora 00:05, niciun mijloc de transport în comun nu și-a făcut apariția. Sute de fani au stat în stațiile de pe linia tramvaiului 41, au așteptat câteva zeci de minute, apoi s-au resemnat și au plecat pe jos acasă. Niciun tramvai nu i-a preluat pe fani după miezul nopții.

Nici cei care au stat în stațiile de autobuz nu au văzut vreun autobuz STB în toată această perioadă de timp.

În ziua de sâmbătă, 20 iulie, liniile 11, 41, 44, 163 și 178 vor funcționa până în jurul orei 00.30, iar duminică, 21 iulie, liniile 41, 282 și 335 vor funcționa până în jurul orei 01.00
- Comunicatul postat vineri după-amiază de Primăria București

Același lucru a fost promis pentru disputa dintre Dinamo și Petrolul, programată duminică, de la ora 22:00, pe arena Arcul de Triumf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.