Liga 1

Ovidiu Burcă și Mihai Stoica s-au pus de acord: „Nu știu dacă în România a mai ajuns un fotbalist străin cu CV-ul lui!”

Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo, și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-au pus de acord în privința lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la CFR Cluj.

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 21 iulie 2024

Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo, și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-au pus de acord în privința lui Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la CFR Cluj.

Burcă l-a lăudat pe Tachtsidis, despre care a spus că se numără printre cei mai buni fotbaliști din campionatul României. În completare, Stoica a confirmat calitatea „închizătorului”.

Laude pentru Panagiotis Tachtsidis din partea lui Ovidiu Burcă și Mihai Stoica

„A fost acel incident de la meciul din Cupă (n.r.- când a fost eliminat în Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, 4-0), dar Tachtsidis e unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

Nu știu cum e în viața lui privată. E un jucător cu foarte mare personalitate, care controlează foarte bine tempoul jocului. Aduce foarte mare creativitate în jocul CFR-ului. E un jucător de ultima pasă, un jucător capabil înscrie. Cred că e unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1”, a declarat Ovidiu Burcă despre Panagiotis Tachtsidis, la Prima Sport.

Ulterior, Mihai Stoica a amintit de CV-ul solid pe care îl are Tachtsidis și a spus despre acesta că este un fotbalist bun.

„Nu știu dacă în fotbalul românesc a ajuns un fotbalist străin cu CV-ul lui. Nu mă refer la cei care au venit și au făcut figurație. Nu vorbim de Julio Baptista, că el n-a jucat în campionatul nostru. Nici Konoplyanka n-a jucat, dar Konoplyanka a avut parcurs mai slab decât Tachtsidis.

Tachtsidis a jucat mulți ani în Serie A. A fost la Roma, are 20 de meciuri într-un an la Roma, omul chiar a jucat. Și nu are 40 de ani. E bun, e bun!”, a completat și Mihai Stoica.

Panagiotis Tachtsidis, un jucător cu experiență la nivel înalt

Panagiotis Tachtsidis a marcat un gol în CFR Cluj - Dinamo 3-2 și a pasat decisiv în Rapid - CFR Cluj 2-2, în primele două etape din noul sezon al Superligii.

Grecul cu 25 de selecții și un gol pentru naționala sa a ajuns în tabăra „feroviarilor”, în vara anului 2023, liber de contract după despărțirea de Khor Fakkan SSC (Emiratele Arabe Unite). De atunci, el a strâns 8 goluri și 5 pase decisive la CFR Cluj în 39 de meciuri oficiale.

Cel mai mult în cariera sa a evoluat în Serie A (156 de meciuri, 7 goluri și 15 pase de gol) și în Serie B (88/3/13). În Italia, Panagiotis Tachtsidis a jucat pentru echipe precum AS Roma, Hellas Verona, Lecce, Cagliari, Genoa sau Torino.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.