Liga 1

Telenovela Louis Munteanu este aproape de final: „El își dorește să vină aici, nu doar că și-a dat acordul de principiu”

+57 Foto
Louis Munteanu (22 ani) este dorit la CFR Cluj, iar Cristi Balaj, președintele trupei din Gruia, a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al atacantului.

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 21 iulie 2024

Louis Munteanu (22 ani) este dorit la CFR Cluj, iar Cristi Balaj, președintele trupei din Gruia, a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al atacantului.

În această perioadă de mercato estival, fotbalistul crescut la Academia Hagi a fost dorit și de granzii din Capitală, FCSB și Rapid, dar și de echipa pentru care a evoluat în precedentele stagiuni, Farul. Fiorentina, formația de care aparține, nu îl include în planurile de viitor.

Louis Munteanu a fost dorit de mai multe echipe din Superligă, însă este aproape de CFR Cluj

„Nu știu care e situația lui Louis Munteanu, o să mai caut jucători să ne întărim, dar preferam să fie după o victorie”, declara Dan Petrescu aseară, după Rapid - CFR Cluj 2-2, partidă în care „feroviarii” au condus de două ori, grație reușitelor lui Bîrligea și Michael, însă au fost egalați de fiecare dată, ultima oară chiar la ultima fază a duelului.

În sezonul trecut, Munteanu a reușit 12 goluri și 5 pase decisive în 34 partide de Superligă. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 1,8 milioane de euro. Acesta a atras interesul mai multor echipe din Liga 1, însă transferul nu s-a materializat la nici una dintre acestea.

„El își dorește să vină la CFR Cluj, nu doar că și-a dat acordul de principiu”

„Îmi place să vorbesc despre transferuri abia după ce s-au materializat. Șanse există, știu pe ceea ce se bazează. Există posibilitate și disponibilitate, s-au lansat discuții și sume.

El vrea să vină la CFR. Este un mediu propice, Dan Petrescu a demonstrat că folosește jucători tineri. Își dorește să vină aici, nu doar că și-a dat acordul de principiu”, a declarat Cristi Balaj la fanatik.

În acest moment, CFR Cluj are doi atacanți de bază: Daniel Bîrligea și Peter Michael. Cu toate acestea, Louis Munteanu poate fi folosit și în bandă de către „Bursuc”, care a declarat în mai multe rânduri că își dorește un lot competitiv pentru Superligă, Cupa României și Conference League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.