Liga 1

Marius Șumudică îi face praf pe cei de la FCSB: „Sunt ca o lămâie stoarsă! Au probleme mari”

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 21 iulie 2024

Marius Șumudică (53 ani), fost antrenor la Rapid, Astra, CFR Cluj sau Gaziantep, a identificat care este cea mai mare problemă a celor de la FCSB, campioana en-titre din Superligă, în acest start de sezon.

Tehnicianul consideră că linia mediană este un veritabil „călcâi al lui Ahile” pentru roș-albaștri, dar și că Florinel Coman, golgheterul bucureștenilor din stagiunea precedentă, este o mare pierdere.

Marius Șumudică: „FCSB întâmpină mari probleme la mijlocul terenului”

Din punctul meu de vedere, arată ca o echipă stoarsă, ca o lămâie stoarsă. U Cluj a fost peste FCSB, mi-au plăcut mult, apoi vine acest meci pe un teren dificil, mă refer la nocturnă, gazon, lucruri care avantajează o echipă de luptă.

FCSB întâmpină probleme mari la mijlocul terenului. Nu au jucători care să scoată om din joc, în afară de Olaru. Dacă el prinde o zi slabă, nu poți cu Șut, Edjouma, Lixandru și Baba. Acești jucători nu pot scoate om din joc. E greu să ataci pozițional atunci când nu ai jucători de calitate”, a declarat Șumudică la fanatik.

Florinel Coman a plecat în Golf, FCSB suferă

„Este o mare problemă, iar FCSB suferă la acest capitol din momentul în care l-a pierdut pe Florinel Coman. El era un jucător de explozie, care făcea totul perpendicular pe poartă. În acest moment, nu văd acest lucru la FCSB. Din păcate, au mari probleme de exprimare.

Au început prost campionatul. Nu ai voie să nu bați. Trebuiau să aibă șase puncte. Aceste puncte vor conta, nu poți pierde puncte cu echipe mici”, a mai declarat antrenorul.

+43 Foto
Unirea Slobozia - FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Mai mult, Șumudică consideră că Ștefănescu, jucătorul pentru care Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro, nu se ridică la standardele echipei. În cele patru partide (3-0 cu Corvinul, 1-1 cu U Cluj, 4-0 cu Virtus și 2-2 cu Slobozia), jucătorul venit de la Sepsi a reușit un gol, în Supercupă, chiar la debut, dar și o pasă decisivă în nocturna de la Clinceni.

Ștefănescu este departe de ceea ce vedeam la Sepsi. În momentul în care ai reușit la o echipă de genul lui Sepsi, ești văzut ca un lider. Când vii într-un vestiar greu, intervine problema de a te impune”, a spus Marius Șumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.