Campionate

Starul Angliei, în prag de divorț! Soția sa a scos vila la vânzare în timp ce el juca la EURO 2024

Articol de David Marinescu  —  duminică, 21 iulie 2024

Kieran Trippier (33 de ani), căpitanul lui Newcastle United, este aproape de a divorța de soția sa, Charlotte (35 de ani). În timp ce Trippier reprezenta naționala Angliei la EURO 2024, vila familiei sale din Newcastle a fost scoasă la vânzare.

Charlotte n-a călătorit alături de Kieran în Germania și l-a șters recent de la urmăriri pe Instagram pe soțul ei.

Kieran Trippier, în pragul divorțului! Vila sa a fost scoasă la vânzare în timp ce el juca la EURO

Charlotte Trippier a postat recent un mesaj prin care dă de înțeles că este pregătită de a divorța de soțul ei: „Mai devreme sau mai târziu vei trece peste nenorocirile peste care nu credeai că vei putea vreodată și va fi cel mai plăcut sentiment”.

În timp ce Kieran Trippier reprezenta naționala Angliei la EURO 2024, vila sa în valoare de 3.8 milioane de lire sterline din Newcastle a fost scoasă la vânzare, susține The Sun.

În luna mai a anului trecut Kieran Trippier a fost surprins alături de o altă femeie, sărbătorind calificarea lui Newcastle în Champions League. El și colegii lui au mers la un bar, iar căpitanul „coțofenelor” a petrecut toată seara alături de o femeie, pe care a luat-o în brațe de mai multe ori. Soția sa, Charlotte, se afla într-o vacanță în Spania la acel moment.

În luna septembrie a anului trecut Kieran Trippier și-a amânat convocarea la naționala Angliei pentru meciul cu Ucraina din calificările pentru Campionatul European din cauza unei „probleme personale”.

Kieran Trippier, alături de soția sa, Charlotte. Foto: Instagram

Gareth Southgate, selecționerul Angliei de atunci, i-a permis acest lucru lui Trippier, care a plecat atunci alături de soția sa într-o scurtă vacanță în Italia.

Kieran Trippier este produs al academiei lui Manchester City, dar n-a apucat să debuteze pentru echipa mare a „cetățenilor”. Fundașul dreapta a evoluat de-a lungul carierei la Barnsley, Burnley, Tottenham, Atletico Madrid și acum la Newcastle United, unde joacă de două sezoane și jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.