Gimnastica

Urmează o nouă nuntă surpriză în România! Marian Drăgulescu, cerere inedită în căsătorie: Simona a spus „da”

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 21 iulie 2024

Marian Drăgulescu a cerut-o de soție pe Simona, iubita lui, după ce în trecut a anunțat că nu vrea să se mai căsătorească. Fostul gimnast a trecut prin două căsnicii eșuate.

De câțiva ani, Marian Drăgulescu trăiește o poveste de dragoste alături de Simona, cea care i-a devenit și parteneră la academia de gimnastică. Fostul gimnast s-a răzgândit de mai multe ori în privința unei noi căsătorii, dar până la urmă acesta a cerut-o de soție pe iubita sa, Simona.

Marian Drăgulescu, cerere în căsătorie la înălțime

Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță în Turcia, la Cappadocia, iar momentul cererii în căsătorie a venit la înălțime, în balon, alături de mai mulți turiști care i-au aplaudat.

Marian Drăgulescu a cerut-o de soție pe iubita lui, Simona. Foto: Instagram

Imaginile emoționante au fost publicate pe Instagram de către cei doi, fiind apoi felicitați de Cătălina Ponor și Larisa Iordache.

Marian Drăgulescu, două căsnicii eșuate

Marian Drăgulescu nu prea a avut noroc în dragoste până acum, iar căsniciile sale s-au încheiat cu scandal. Fostul gimnast, care acum este antrenor, a fost căsătorit prima dată cu Larisa Drăgulescu, care acum activează pe Onlyfans. Căsnicia lor s-a terminat cu mare scandal, ba chiar el a și lovit-o pe aceasta. Împreună au doi copii, o fată și un băiat.

+31 Foto
Instagram @Larisa Drăgulescu

În anul 2019, Marian Drăgulescu a divorțat de Corina, a doua soție, cea cu care a participat la show-ul „Asia Express”. Fostul gimnast a ajuns chiar și la terapie de cuplu cu fosta soție în speranța că își vor salva mariajul, însă fără succes. El spunea că vina aparține Corinei, pentru că era perfecționistă, iar de aici începeau scandalurile între ei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.