Liga 1

Ar fi fost mutarea verii în Superliga! FCSB a vrut să transfere vedeta celor de la CFR Cluj: „Chiar jucătorul ne-a spus”

+57 Foto
Tachtsidis, în timpul partidei dintre Rapid și CFR Cluj (2-2). Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 21 iulie 2024

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a mărturisit că Panagiotis Tachtsidis (33 ani) a fost extrem de greu de păstrat în această vară în Gruia, grecul având numeroase oferte extrem de generoase din punct de vedere financiar, inclusiv de la FCSB.

Tachtsidis este unul dintre cele mai importante nume care au trecut prin Superligă în ultimii ani, acesta având o vastă experiență în Serie A, trecându-și în CV formații precum Roma, Genoa, Torino, Cagliari, Hellas Verona sau Lecce. A fost transferat de CFR Cluj vara trecută, de la Khor Fakkan (Emiratele Arabe Unite).

A fost unul dintre cei mai importanți jucători ai „feroviarilor” în sezonul trecut, remarcându-se drept un mijlocaș polivalent, atât prin calitățile defensive, dar mai ales prin cele ofensive (7 goluri și patru pase decisive în sezonul trecut de Liga 1).

Tachtsidis a fost dorit la FCSB

„A fost extrem de greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, el având oferte mai generoase decât cele de la CFR Cluj. La un moment dat, își dorea să plece la o echipă. Chiar el ne-a spus că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă și-ar dori să meargă la ei.

Este un jucător de calitate, de la el am aflat. E cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1. Are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal fie ca antrenor, fie în conducerea unui club”, a spus Cristi Balaj la Fanatik.

Grecul în vârstă de 33 ani a avut deja o contribuție importantă și în acest sezon. A reușit golul victoriei cu Dinamo în minutele de prelungire, dar și pasa decisivă la golul lui Peter Michael din Giulești.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 750.000 euro. Maximumul l-a atins în perioada petrecută în capitala Italiei, 3,5 milioane de euro în iarna lui 2013.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.