Liga 1

CFR s-a împiedicat în ultimul minut cu Rapid, dar Varga a observat altceva: „Nu vreau să se supere nimeni...”

+57 Foto
Nelu Varga, foto: GSP

Articol de Cezar Titor  —  luni, 22 iulie 2024

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a oferit prima reacție după remiza trupei din Gruia în compania Rapidului, scor 2-2. Acesta s-a arătat mulțumit de cele arătate de echipa pe care o patronează, susținând că ardelenii au fost clar superiori în Giulești, deși au fost egalați de Florent Hasani la ultima fază.

CFR Cluj a condus în două rânduri pe Giulești, grație reușitelor lui Daniel Bîrligea și Peter Michael, însă a fost egalată de fiecare dată, de Rrahmani, respectiv Hasani.

Neluțu Varga: „Este păcat că am fost egalați în prelungiri, am fost superiori”

„Eu sunt extrem de mulțumit de reacția echipei. Într-adevăr, mai sunt mici detalii de pus la punct, dar suntem pe drumul cel bun, s-a văzut asta.

Nu vreau să se supere nimeni, nu subapreciez pe nimeni, însă s-a văzut clar că am fost echipa superioară în Giulești. Am dominat toată partidă, păcat ca am fost egalați în prelungiri”, a declarat „boss-ul” din Gruia pentru sportpesurse.

Pentru CFR Cluj va începe aventura europeană în această săptămână. Trupa alb-vișinie va înfrunta Neman Grodno (Belarus) în turul doi preliminar de Conference League, apoi va primi vizita celor de la Universitatea Craiova în campionat (duminică, 28 iulie, ora 22:00).

Suntem supărați, e normal. Dacă ne spuneai înaintea meciului că facem egal, am fi fost mulțumiți, mai ales că jucam în Giulești. Am primit un gol mult prea ușor. Am jucat bine, dar degeaba joci bine 95 minute dacă iei gol cum am luat noi la ultima fază.

M-am gândit că o să joace cu mingi lungi, tocmai acolo am pierdut. Sunt 2 puncte mari pierdute. Îmi pare rău pentru băieți, au muncit enorm. Deja e prea mult să primești 4 goluri în 2 meciuri, dar parcă nu am mai făcut greșelile din partida cu Dinamo.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, imediat după partida cu Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.