Tenis

Camila Giorgi, prima reacție la 3 luni după retragerea-șoc din tenis: „De asta am făcut-o”

+43 Foto
Camila Giorgi // FOTO: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 22 iulie 2024

Camila Giorgi (32 de ani) șoca lumea tenisului în mai, când anunțat de nicăieri că se retrage. La aproape 3 luni distanță, ea a oferit în premieră și alte detalii.

Una dintre cele mai controversate jucătoare de tenis din circuit a renunțat la 32 de ani la sport. Chiar la câteva zile după ce autoritățile din Italia au căutat-o pentru audieri privind evaziune fiscală, Giorgi și-a anunțat retragerea pe rețele de socializare.

„Sunt fericită să vă anunț formal că mă retrag”, scria Camila Giorgi în mai, pe Instagram.

Camila Giorgi, detalii despre retragere

Acum, italianca a fost întrebată pe Instagram, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, de ce a decis să se retragă din tenis.

+43 Foto
Camila Giorgi // FOTO: Imago

„M-am retras deoarece am crezut că e momentul potrivit”, a răspuns Camila Giorgi, care nu pare că va reveni asupra decizie. Italianca trecea printr-o pasă proastă în carieră, ultima dat a jucat în martie, când a fost eliminată de Iga Swiatek în turul doi la Miami Open.

Camila Giorgi a câștigat 4 trofee în carieră: 2023 - Merida, 2021 - Montreal, 2018 - Linz și 2015 - 's-Hertogenbosch. Cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam a venit în 2018, când Giorgi a ajuns în sferturi la Wimbledon.

Printre cele mai importante victorii din cariera Camilei se numără cele cu Maria Sharapova, Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki și Karolina Pliskova. În ultimii ani, ea s-a dedicat modei, lansând un magazin cu articole vestimentare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.