Campionate

E gata! Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Jurnaliștii britanici anunţă viitoarea destinaţie

Ianis Hagi pleacă de la Rangers. Foto: Imago Images

Articol de Sebastian Vasile  —  marţi, 23 iulie 2024

Variantă surprinzătoare apărută în presa britanică: Ianis Hagi (25 de ani), revenit la Rangers după împrumutul la Alaves, ar fi aproape de un transfer la Fiorentina, în Serie A.

Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate la EURO 2024, mai ales în meciul cu Slovacia (1-1), când a obținut penalty-ul care a dus-o pe România în „optimi”. Totuşi, scoţienii susţin că Rangers nu e tentată să-l păstreze pe fiul „Regelui”.

Ianis Hagi este aproape de transferul la Fiorentina

Mijlocașul ofensiv mai are contract până în vara lui 2026 cu gruparea scoțiană, dar antrenorul Philippe Clement nu vrea să-l păstreze în lot nici în acest sezon, astfel că Ianis este nevoit să îşi caute un nou angajament.

Internaționalul român este foarte aproape de a semna cu Fiorentina, echipă care a terminat pe locul 8 în sezonul trecut în campionatul Italiei.

„Ianis Hagi este foarte aproape de o mutare la la Fiorentina, dar rămâne de văzut dacă echipa italiană va plăti prețul cerut de Rangers. Mijlocașul ofensiv pare pregătit să părăsească Ibrox Park în această vară. El a trecut printr-o perioadă dificilă, sezonul trecut fiind împrumutat la Deportivo Alaves. Hagi jr a arătat evoluţii bune la Euro cu țara sa și încă mai are multe de demonstrat. Acum, el intenționează să își relanseze cariera în altă parte”, scriu jurnaliștii de la dailyrecord.co.uk.

2 milioane de euroeste cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Ianis Hagi nu a fost păstrat de Alaves

+29 Foto
Ianis Hagi, șef de galerie după ce România a învins-o pe Ucraina / foto: Getty Images

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în La Liga, la Alaves, unde a reușit două pase decisive, dar și două goluri în Copa del Rey.

De-a lungul carierei, internaționalul român a mai evoluat pentru Genk, Viitorul Constanța sau Fiorentina, unde a fost folosit în două partide de Serie A, așa că experiența peninsulară nu ar fi una nouă pentru „decarul” naționalei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.