Liga Campionilor

Olaru, lăsat lat în FCSB - Maccabi » Intrări dure și multe „galbene”

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 23 iulie 2024

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a suferit o lovitură puternică în meciul cu Maccabi Tel Aviv, din prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League. În prima repriză, Idan Nachmias l-a împins din spate pe mijlocașul roș-albaștrilor, care s-a lovit în cădere de un alt adversar.

Israelienii au venit montați la București, iar în prima repriză i-au luat pe sus pe cei de la FCSB. La propriu! Jucătorii lui Maccabi au avut intrări extrem de dure, pentru care au primit 3 cartonașe galbene. Nu doar Olaru a fost lovit, ci și Ștefănescu, cel care a scos două „galbene”.

Olaru, lăsat lat pe gazon la FCSB - Maccabi

Cel mai dur a încasat-o Olaru, care a fost împins și a căzut cu capul în piciorul unui adversar aflat în alergare. Și-a pus mâinile pe față și a rămas întins pe gazon, iar echipa medicală a intervenit imediat.

Lui Olaru i-a fost aplicată o pungă cu gheață, iar acesta și-a revenit și a continuat jocul. Idan Nachmias, cel care l-a împins pe Darius, a primit cartonașul galben.

Doar 7 minute mai târziu, Olaru a suferit o altă lovitură. A recuperat mingea din picioarele lui Asante, prin alunecare, dar a fost călcat de jucătorul lui Maccabi Tel Aviv.

A primit din nou îngrijiri și a revenit pe teren.

Ștefănescu a încasat și el

Înainte ca Olaru să fie luat la țintă, Marius Ștefănescu a suferit și el un fault dur. Asante i-a aplicat un picior în cap și a primit cartonașul galben de la maghiarul Gergo Bogar.

Ștefănescu, lovit de Asante în FCSB - Maccabi Tel Aviv
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.