Liga 1

Fotbalistul dorit de Becali, prezent în tribune la FCSB - Maccabi Tel Aviv! A stat chiar în loja finanțatorului

+5 Foto
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB

Articol de Cristi Preda (foto), Emanoil Ursache, Carmen Dumitru  —  marţi, 23 iulie 2024

Florin Tănase (29 de ani), fost căpitan la celor de la FCSB și golgheter al Superligii în 2021 și 2022, a fost surprins la meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv, disputat pe stadionul Steaua, contând pentru prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Tănase se află în negocieri cu fosta sa echipă, după ce a rămas liber de contract. S-a despărțit recent de Al-Okhdood.

Prezența la meci arată că Florin Tănase are în continuare o relație foarte bună cu conducerea campioanei României, iar revenirea sa în tabără roș-albaștrilor este posibilă. În luna mai, Tănase a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că se poate întoarce la FCSB, însă de atunci el a așteptat să vadă dacă va primi o ofertă convenabilă din străinătate.

GALERIE FOTO. Florin Tănase, în tribune la FCSB - Maccabi Tel Aviv

Recent, internaționalul cu 17 selecții și două goluri pentru România, a refuzat o ofertă de 700.000 de euro de la Eyupspor, nou-promovată în campionatul Turciei. La Al-Okhdood, el câștiga anual un milion de euro. Gigi Becali i-a propus 15.000 de euro pe lună, la jumătate față de salariul pe care îl primea la FCSB până în luna august a anului 2022, când a plecat pentru 3 milioane de euro la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite.

De atunci, el a evoluat câte un sezon la Al-Jazira (26 de meciuri/6 goluri/3 pase decisive) și la Al-Okhdood (25 de meciuri/două goluri/3 pase decisive), fără să reușească să atingă forma care l-a consacrat în primul eșalon al fotbalului românesc.

Florin Tănase a fost cumpărat de FCSB în vara anului 2016 de la Farul Constanța (Viitorul). A îmbrăcat tricoul roș-albastru în 228 de partide oficiale, în care a punctat de 83 de ori și le-a furnizat coechipierilor 41 de pase de gol. În 2020, Tănase a câștigat Cupa României, singurul său trofeu alături de roș-albaștri.

3.000.000de euro este cota sa de piață, conform Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.