Liga Campionilor

Becali îl scoate din echipă, imediat după FCSB - Maccabi: „Dacă nu slăbește 3 kg, are mari probleme cu mine”

+29 Foto
Gigi Becali, patron FCSB/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 23 iulie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că Daniel Popa nu va mai fi titular în atac. Declarația a venit imediat după remiza cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, din prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League.

Popa a fost titular, dar la pauză a fost schimbat cu David Miculescu. Becali a anunțat că cel de-al doilea va fi de acum titular în centrul atacului. În plus, a declarat că Daniel are 3 kg în plus și i-a cerut să slăbească urgent.

Gigi Becali: „Dacă nu slăbește 3 kg, Popa are mari probleme cu mine”

„E diferență mare față de Popa, Miculescu m-a convins și va juca titular. Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor ăstora. Dar la nivelul de la FCSB e.

El trebuie să slăbească 3 kg! Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine. Nu a ținut deloc de minge, nu a câștigat dueluri. A fost diferență mare între Miculescu și Popa”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

M-a încântat echipa. Am avut o echipă care a jucat aproape de 100%. Toți spuneau că nu avem șanse, dar Maccabi trăgea de timp. Am avut încă vreo 3 ocazii de a marca, au dat un gol din greșeala noastră. Ca valoare, suntem mult peste. Noi suntem favoriți, ne pot scoate doar dacă Dumnezeu e împotriva noastră. Ei nu ne pot bate pe noi. Noi le-am luat pulsul, am văzut că trăgeau de timp. Ne-au luat frica. Avem ascendent asupra lor.

Pe Lixandru l-am schimbat că avea galben. Era mult mai bine cu el. Că ei nu stăteau în ghete pe final. Baba nu a ieșit în relief. Edjouma a avut două ocazii și nu a băgat-o.

- Gigi Becali, patron FCSB

FCSB - Maccabi Tel Aviv, calificare decisivă la retur

+29 Foto
FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)

În Ghencea, în fața a peste 26.000 de spectatori, FCSB a fost salvată de Joyskim Dawa. Fundașul central a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 75, imediat după ce israelienii deschiseseră scorul.

Manșa decisivă este programată miercuri, 31 iulie 2024, la Budapesta. Din cauza conflictului dintre Israel și Palestina, Maccabi e nevoită să joace meciurile departe de casă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.